حجتالاسلام والمسلمین مجتبی ملکی، مشاور وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، از مهمترین دستاوردهای ستاد همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش را طی سال جاری برگزاری دورههای آموزشی برای فرهنگیان و اعزام روحانیون به منظور مشاوره مذهبی به دانشآموزان برشمرد.
آغاز هر آموزشی در راستای سبک زندگی اسلامی از مدارس آغاز میشود
وی ایجاد باور «پرداختن به آموزش و پرورش اولویت اصلی و واقعی کشور است» را مهمترین و ضروریترین دستاورد سال جاری و نیاز سال آینده برشمرد و گفت: باید مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش را به این باور برسانیم که آغاز هر آموزشی در راستای سبک زندگی اسلامی از مدارس آغاز میشود.
وی با تأکید بر اینکه خروجی تولیدات حوزههای علمیه در گام اول باید مرتبط با تربیت 12 میلیون دانشآموز کشور، باشد گفت: امام خمینی(ره) فرمودند: «دبستانها دریابید که دانشگاه دیر است»، همچنین مقام معظم رهبری نیز تأکید دارند که هیچ دستگاهی مهمتر از آموزش و پرورش نیست. این امر نشان از آن دارد که حوزویان باید پیش از هر چیز به دانشآموزان توجه داشته باشند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیتهای بیشتری برای تعامل این دو نهاد وجود دارد، گفت: اهمیت دوران تحصیل کودکان و نوجوانان، تعامل بیشتر این دو نهاد را میطلبد.
برگزاری کارگاههای علم و دین
دبیر ستاد همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه رویکرد سند تحول آموزش و پرورش تعلیم و تربیت اسلامی است و نیاز به مطرح کردن موضوع همسو بودن علم و دین داریم تصریح کرد: در این راستا برگزاری سه کارگاه آموزشی علم و دین را در دستور کار قرا دادیم.
وی مخاطبان این کارگاههای دورروزه را سرگروههای آموزشی مقاطع دبیرستان دانست و گفت: کارگاههای علم و دین با موضوع «دین و فیزیک»، «دین و زیست شناسی»، «دین و ریاضی» برگزار می شود.
مشاور وزیر آموزش و پرورش تاریخ برگزاری این کارگاهها در قزوین را سوم و چهارم اسفندماه، اعلام کرد و گفت: این کارگاهها پیش از سال جاری در یزد و طی اوایل سال آینده، در اصفهان برگزار میشود.