کد خبر: 1378831
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹
با موضوع «اسارت و خاطره»؛

نشست تخصصی «اسارت و خاطره» در کرج برگزار شد

خبرنگاران افتخاری/ ابوذر اکبری: نشست تخصصی عملیات دفاع مقدس با موضوع «اسارت و خاطره» روز گذشته، سوم اسفندماه در کرج برگزار شد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، این نشست از ساعت 10 روز شنبه، سوم اسفندماه با حضور نویسندگان حوزه دفاع مقدس و مسئولان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سالن میلاد کرج برگزار شد.



همچنین، این نشست با تبریک به سردار سرتیپ دوم گلعلی بابائی، از مسئولان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به جهت ارتقای درجه سرتیپ دومی وی در جمع نویسندگان همزمان شد.



بابایی در این مراسم ضمن صحبت درباره فضای کتاب و انتشارات در کشور، بیان کرد: برخی از کتاب‌های چاپ شده در کشور از خط قرمزها عبور کرده است.



وی با بیان اینکه هدف ما مشخص کردن چارچوب‌ها با توجه به اعتقادات و باورهای دینی است، ادامه داد: اولین و اصلی‌ترین موضوع در کتاب و خاطره‌نویسی همان واقعه‌ای است که اتفاق افتاده و هر چقدر کتاب به واقعیت رخ داده نزدیکتر باشد، ارزش بیشتری دارد.



همچنین، در ادامه این مراسم، صمدزاده، رئیس کتابخانه حوزه هنری ضمن صحبت در مورد تولیدات کار شده در موضوع دفاع مقدس از سال 59 تا 91، یادآور شد: ما برای نسل امروز کتاب و خاطره چاپ می‌کنیم و روایت جایگاه ویژه‌ای دارد و تنها یک داستان‌نویس خوب است که بتواند خاطره‌نویس خوبی نیز باشد.



در انتهای این مراسم نیز فاطمه دهقان نیری، نویسنده کتاب سرداران سوله از مراحل گردآوری کتاب خود و مشکلاتی که در مراحل مصاحبه از جمله ملاقات در بیمارستان مهر با جانبازی که دچار فراموشی شده بود و تنها چند کلمه را تکرار می‌‌کرد سخن گفت.



یادآور می‌شود، در پایان برگزاری این نشست تخصصی، نقد کتاب سرداران سوله توسط ظهیر توکلی با تحلیل برخی قسمت‌های این کتاب انجام شد.

captcha