کد خبر: 1380875
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۴

حضور مسئولان اقتصادی بیش از فرهنگی‌ها در نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال

گروه فضای مجازی: مسئولان در بازدید از نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، بیشتر وقت خود را به بازدید از غرفه‌های بخش دولتی اختصاص داده و این موضوع باعث گلایه‌مندی غرفه‌های بخش خصوصی شد؛ همچنین حضور مسئولان اقتصادی بیش از مسئولان فرهنگی به چشم می‌خورد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، هشتم اسفندماه در حالی کار خود را آغاز کرد که همه مسئولان در سخنرانی‌های افتتاحیه بارها از توجه به بخش خصوصی سخن به میان می‌آوردند و همه آنها اذغان داشتند که بخش خصوصی باید مورد توجه قرار گیرد و همه امور دولتی در حوزه دیجیتال به بخش خصوصی واگذار شود.

همه این توجهات به بخش خصوصی گذشت تا اینکه پس از آئین افتتاحیه علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه محمدحسن انتظاری، دبیر شورای عالی فضای مجازی و حسن نجفی‌سولاری، رئیس مرکز توسعه و فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال و مهمانان مراسم به صورت حضوری از محوطه نمایشگاه بازدید داشتند.

در این نمایشگاه، بخش دولتی در کنار بخش خصوصی قرار گرفته است تا توانمندی و دستاوردشان را به بازدیدکنندگان نشان دهند و بگویند حوزه دیجیتال حرفی برای گفتن دارد و می‌تواند در این حوزه ابتکارات شگفت‌انگیزی داشته باشند و به مشکل اشتغال کشور، کمک شایانی کنند.

گلایه از بی‌توجهی به غرفه‌های بخش خصوصی

بسیاری از غرفه‌داران بخش خصوصی از بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گلایه‌مند بودند که وی به همراه هیئت همراه بیشترین بازدید را از بخش دولتی داشت.

همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به هنگام بازدید با تعدادی از محافظان و معاونان و مدیرانش همراه می‌شود که همین امر سبب شده است تا وی نتواند به صورت حضوری برای لحظاتی پای حرف‌های غرفه‌داران بخش خصوصی باشد.

انتشار صدای تولیدکنندگان آثار دیجیتال از رادیو اقتصاد

البته یکی از تدابیر نمایشگاه حضور رادیو اقتصاد در سالن شماره 38 است که توانسته محفلی برای انتشار درد و دل‌های غرفه داران و دغدغه‌مندان حوزه دیجیتال به ویژه بخش خصوصی باشد.

در میان غرفه‌ها، برخی از آنها به عرضه نرم‌افزارهای زبان‌های خارجی به ویژه زبان انگلیسی اختصاص دارد که بیشترین بازدیدکننده را در دومین روز از نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال به همراه داشت.

حضور مسئولان اقتصادی در این نمایشگاه بیش از مسئولان فرهنگی به چشم می‌خورد و انتظار می‌رود که مسئولان فرهنگی و نمایندگان مجلس با حضورشان، شرکت‌کنندگان و بخش خصوصی را در این رویداد فرهنگی دلگرم کنند.

فروش آثار در نمایشگاه

همانطور که از نام این رویداد فرهنگی برمی‌آید، نمایشگاه است و این به معنای نمایش آخرین دستاوردهای فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال است اما در برخی از غرفه‌ها در دومین روز از نمایشگاه شاهد فروش آثاری بودیم که باز بیشترین آنها با ارائه تخفیف‌های ویژه، سبب جذب بازدیدکنندگان شده بود آثار جدیدی به نمایش گذاشته نشده بود.

در روز دوم بازگشایی نمایشگاه تا ساعات میانی هشت هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند که ساعت پایانی نمایشگاه یک ساعت تمدید شد، همچنین حضور قشرهای مختلف اعم از متخصصان، دانشجویان، خانواده‌ها، جوانان و نوجوانان برای بازدید از نمایشگاه  قابل توجه است. البته مناسب بود که افتتاح نمایشگاه، روز چهارشنبه، هفتم اسفند‌ماه، انجام می‌شد تا روز پنجشنبه شاهد حضور افراد بیشتری در نمایشگاه باشیم؛ چرا که به طور معمول بازدید‌کنندگان روز افتتاح نمایشگاه‌ها را روزی می‌دانند که هنوز غرفه‌ها به طور مرتب و رسمی کار خود را آغاز نکرده‌اند به همین دلیل از روزهای بعد مراجعه می‌کنند.

نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال از هشتم اسفندماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده است و تا فردا، یازدهم اسفندماه، ادامه دارد. ساعت بازدید از نمایشگاه 10 تا 16 اعلام شده است.

captcha