به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نزدیک به 11 نرمافزار و پایگاه اینترنتی، پیش از ظهر امروز، یکشنبه، یازدهم اسفندماه در سالن کنفرانس شماره دو نمایشگاه بینالمللی تهران رونمایی شد.
حجتالاسلام والمسلمین حمید اربابسلیمانی، دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی، هنری مساجد کشور با حضور در این مراسم رونمایی تصریح کرد: نمایشگاه رسانههای دیجیتال، نمایشگاه متفاوتی است و میتواند اذان فکری و دیجیتالی باشد تا آثار را به دنیا معرفی کنیم. براساس این امر، جهان به قیام میایستند.
وی افزود: اگر این جنگ نابرابر است با حضور شما تولیدکنندگان میتوان تبدیل به جنگ برابر کرد. میتوان از این فرصت طلایی بهرهمند شد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: آقای نجفیسولاری خودشان یک رسانه است و در چند روز همه تولیدکنندگان را گردهم آوردند همانهایی که دیده نمیشدند.
وی بیان کرد: امیدواریم این جرقه بتواند در آینده به جریان تبدیل شود.
حجتالاسلام ارباب سلیمانی اظهار کرد: تولید و توزیع دو مقولهای است که در حوزه دیجیتال امر مهمی است و تولید برعهده شما تولیدکنندگان و توزیع برعهده ماست که این امر را با وجود 17 هزار کانون فرهنگی محقق میکنیم.
وی افزود: 151 مرکز دیجیتال در مساجد راهاندازی شده است و ما وظیفه داریم که نرمافزارهای مناسب را شناسایی، تهیه و در اختیار بچههای مساجد قرار دهیم.
نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال بدون یک مورد خلافی
حسن نجفیسولاری، رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال، در این آئین رونمایی با اشاره به برگزاری نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال اظهار کرد: مقایسه این نمایشگاه با دیگر نمایشگاههایی که تاکنون برگزار شده معالفارق است؛ چرا که مصلی را در این دوره نداشتیم و نمایشگاه را در جایی برگزار کردیم که قواعد خودش را دارد. برگزارکننده و محل برگزاری پروتکل و قواعدی را تعیین میکند.
وی افزود: در این دوره از نمایشگاه، شاهد همدلی بخش خصوصی هستیم و تاکنون یک مورد خلافی، تذکر و برخورد را شاهد نبودیم که این امر امتیازی برای نمایشگاه محسوب میشود.
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال تصریح کرد: برگزاری کنفرانس بینالمللی سیتادیم(CITaDiM) را همزمان با نمایشگاه شاهد بودیم که برای این کنفرانس 200 پژوهشگر جوان از خارج از کشور اعلام سخنرانی کرده بودند و این نشان میدهد که نظام تا چه اندازه طرفدار دارد. حتی یکی از پژوهشگران مقیم خارج از کشور اعلام کرد که دلش با ایران است و خود را یک ایرانی میداند و تولیدات ایرانی را حتی فاخر از خارج میداند.
نجفیسولاری اظهار کرد: در دو روز پایانی نمایشگاه به رونمایی و معرفی 20 نرمافزار و پایگاه اینترنتی پرداختیم و انعکاس اینها در شبکههای داخلی و بینالمللی نشاندهنده این است که به من پیام کوتاه بزنند و عنوان کنند که چقدر نظام جمهوری اسلامی توانایی دارد.
وی افزود: خبرنگاران رکن بالاتر دولتاند و به نوعی میتوانند حاکمیت بر امور دولت هم داشته باشند یعنی قوه چهارم. انعکاس رسانهها کارساز بود.
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال تصریح کرد: از تولیدکنندگان تقاضا میکنم تا معرفی آثارشان را از نظام مطالبه کنند و ما این تکلیف را داریم که امکان مطرح کردنشان را برایشان فراهم کنیم.