کد خبر: 1382162
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۷

اعزام 150 بسیجی شهر خاش به اردوهای راهیان نور جنوب کشور

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه خاش از اعزام بیش از 150 بسیجی شهرستان خاش به اردوهای راهیان نور جنوب کشور در آستانه سال نو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، موسی اصغری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه خاش در نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی اعزام اردوی راهیان نور دانش‌آموزان خاش که دیروز یکشنبه، 11 اسفند در دفتر فرماندهی ناحیه برگزار شد، گفت:‌ اعزام دانش‌آموزان به مناطق جنگی فرصت مناسبی است و باید از این فرصت‌ها حداکثر استفاده و بهره‌ را برد.

وی با تأکید بر حضور با بصیرت در اردوهای راهیان نور افزود: در اردوهای راهیان نور فرزندانمان را با شهدا انس می‌دهیم تا از راه آن‌ها دور نشوند زیرا شهدا جان گران‌بهای خود را برای حفظ نظام دادند.

اصغری هدف از برگزاری این اردوها را آشنایی دانش‌آموزان با واژه شهادت، ایثار و دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: دانش‌آموزان در طول این سفر علاوه بر شرکت در اردوی عملی از یادمان‌های شهدا در هویزه، سوسنگرد، شلمچه و اروندرود بازدید و با آرمان‌های شهدا و امام شهدا تجدید میثاق خواهند کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه خاش گفت: اردوهای راهیان نور بسیجیان حوزه‌های محلات که تعداد 150 نفر هستند از 24 اسفند آغاز می‌‍شود.

وی ضمن اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرموده‌اند: امروز زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، افزود:‌ اعزام کاروان راهیان نور با حضور قشر جوان و نوجوان، فرصت بسیار ارزشمندی است تا آن‌ها را با رشادت‌های رزمندگان در جریان هشت سال جنگ تحمیلی آشنا کرد.

وی با بیان اینکه اردوهای راهیان نور به عامل مهمی در تحول معنوی و فرهنگی در کشور مبدل شده است، یادآور شد: اردوهای راهیان نور همچون دانشگاهی برای خودسازی معنوی و بهترین جایگاه برای کسب معرفت درونی جوانان است.

اصغری ضمن تأکید بر هرچه باشکوه برگزار شدن این اردوها، گفت: برنامه‌ریزی مناسب در اردوی زیارتی راهیان نور باعث تأثیرگذاری بیشتر بر زائران مناطق جنگی دفاع مقدس می‌شود و خاطره‌ای به یاد ماندنی برجای می‌گذارد.

captcha