به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سردار مرتضی قربانی، رئیس سازمان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در آئین گردهمایی مدیران و مجریان جمعآوری و تدوین برای پروژههای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که از صبح امروز، 12 اسفندماه، در مرکز همایشهای برج میلاد در حال برگزاری است به تشریح عملکرد این موزه پرداخت.
وی به ارائه گزارشی از کارگروههای تشکیل شده برای احداث این موزه پرداخت و گفت: در عصر حاضر تمامی ابرقدرتهای جهان و رژیم صهیونیستی، موزهای برای انتقال مفاهیم خود بنا کردهاند که به وسیله آن مفاهیم مورد دلخواه خود را به مردم منتقل میکنند.
رئیس موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی با بیان اینکه این موزه با هدف نشر ارزشهای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بنا میشود، افزود: ما برای احداث این موزه با مشکل مالی مواجه هستیم، به طوری که در سال 91 و 92 هیچ بودجهای در اختیار ما قرار نگرفت و تنها ستاد کل نیروهای مسلح به ما کمک کرد.
وی یادآور شد: همچنین برای تکمیل این موزه نیازمند جمعآوری اسناد، مدارک، تجهیزات و سایر وسایل هستیم که باید تمامی دستگاهها ما را در این امر یاری کنند.
سردار قربانی با تأکید بر اینکه این موزه آینده انقلاب را بیمه میکند، گفت: موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی هویت و افتخاری برای نسلهای بعدی است. زمانی که به اسناد و کتابخانه ملی رجوع میکنیم، یک سند افتخارآمیز از رژیم شاه نمییابیم؛ این در حالی است که انقلاب و دفاع مقدس سرشار از اسناد و افتخارات برای ملت ماست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ترسیم چگونگی تشکیل کارگروهای احداث این موزه پرداخت و اظهار کرد: امیر دریابان شمخانی، مسئول نظارت و کنترل، سردار جزائری، مسئول فرهنگی، مهندس چمران، مسئول معماری، سردار حسین علائی، مسئول مهندسی و سردار دریغ، مسئول فناوری و ارتباطات هستند.
رئیس سازمان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادامه داد: در حال حاضر فاز صفر این موزه که بخشی از آن مربوط به تشکیل همین کارگروهها است اتمام یافته و وارد فاز اول شدهایم. در این بخش نیز ارتش و سپاه پیشتاز هستند و این بخش 17 درصد پیشرفت داشته است.
سردار قربانی با بیان اینکه مساحت 43 هکتار برای احداث این موزه در نظر گرفته شده است، گفت: این موزه در جنوب حرم امام خمینی(ره) احداث میشود و سعی خواهد شد بهترین طرح معماری برای احداث این موزه انتخاب شود. به همین منظور یک مسابقه بینالمللی در نظر گرفته شده است.