
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، حجتالاسلام سید شهابالدین حسینی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی شامگاه گذشته، 12 اسفند در همایش بزرگ تجلیل از نخبگان قرآنی استان اظهار کرد: امسال مسابقات قرآن استانی با حضور 67 هزار نفر برگزار شد و آذربایجان شرقی رتبه دوم کشوری را در بین استانهای کشور از لحاظ کیفیت برگزاری مسابقات قرآن از آن خود کرد.
وی افزود: اداره اوقاف و امور خیریه استان در کنار کارهای بزرگ عمران، آبادانی و احیاء موقوفات در حوزه اقتصادی و فرهنگی هم فعال است.
وی ادامه داد: رتبه اوقاف در ارزیابی سال 91 از 26 به رتبه 4 کشوری رسید و از گروه ب به گروه الف استانها ارتقاء یافت، در حوزه قرآنی هم کارهای بزرگی در دو سال اخیر انجام گرفته و تعداد شرکت کنندگان مسابقات قرآن از 1400 نفردر سال 90 به 67 هزار نفر در سال 92 رسیده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی تأکید کرد: در لبیک گویی به فرامین مقام معظم رهبری در سال گذشته طرح تربیت حافظان قرآن در استان آغاز شده و در سطوح مختلف 570 مربی تربیت کرده و 14 هزار نفر حافظ قرآنی جذب کردیم.
حجتالاسلام حسینی اظهار کرد: به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهاد میکنیم تا سال آینده میزبانی مسابقات حفظ، قرائت و ترتیل قرآن کریم کشوری به آذربایجان شرقی سپرده شود.