کد خبر: 1382951
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۳
الهیاری:

ثبت‌نام 1601 ناشر در بیست‌و‌هفتمین نمایشگاه کتاب تهران قطعی شد

گروه ادب: معاون فرهنگی و اجرایی بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب تهران گفت: تاکنون ثبت‌نام 1601 ناشر در بیست‌و‌هفتمین نمایشگاه کتاب تهران قطعی شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد الهیاری، معاون فرهنگی و اجرایی بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب تهران از ثبت‌نام قطعی 1601 ناشر تاکنون در نمایشگاه خبر داد و گفت: تا تاریخ 10 اسفند ماه حضور 1601 ناشر در نمایشگاه قطعی شده است.

وی افزود: بر اساس آئین‌نامه ضوابط ثبت‌نام ناشران در بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب تهران و بنا بر اعلام کمیته ناشران داخلی 909 ناشر عمومی، 452 ناشر دانشگاهی، 156 ناشر کودک و نوجوان و 84 ناشر آموزشی در نمایشگاه حضور پیدا خواهند کرد. البته این آمار بدون احتساب ناشرانی است که به سایر نشرها نمایندگی اعطا کرده‌اند.

الهیاری با اشاره به جلسه شورای برنامه‌ریزی نمایشگاه کتاب تهران گفت: پیرو مصوبه این شورا مقرر شد در کارگروهی چند مسئله مرتبط با ناشران داخلی مورد بحث قرار گیرد و نتیجه به شورای برنامه‌ریزی اعلام شود. این کارگروه پیرامون کاهش سقف عناوین برای حضور تعداد بیشتر ناشران در نمایشگاه تصمیم‌گیری خواهد کرد.

وی افزود: براساس قوانین مشخص شده برای نمایشگاه کتاب تهران، ناشران کودک و نوجوان باید در سه سال گذشته 40 عنوان کتاب منتشر کرده باشند که 15 عنوان از این آثار باید چاپ اول باشد. همچنین ناشران بزرگسال نیز باید 35 عنوان کتاب داشته باشند که 15 عنوان از آن‌ها چاپ اولی باشد.

معاون فرهنگی اجرایی بیست وهفتمین نمایشگاه کتاب تهران ادامه داد: همچنین در جلسه شورای برنامه‌ریزی موضوعات مرتبط با نشر الکترونیک و نحوه حضور ناشران الکترونیک مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.

captcha