
احمد زینلی ، مدیر عامل موسسه فرهنگی قرآن و عترت ثامن الائمه (ع) اصفهان 14 اسفند ماه در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از اصفهان گفت:سومین جلسه آمادگی و ارزیابی قرآن آموزان طرح تالیات مؤسسه قرآن وعترت ثامن الأئمه (ع) اصفهان سیزدهم اسفند ماه، با حضور ونظارت دوتن از قاریان بین المللی قرآن کریم، آقایان حاج مسعود عنایتی مقدم وحاج مسعود نیکدستی با شرکت 50 قاری نوجوان تخصصی برگزار شد.
وی افزو:در این جلسه تعداد 50 نفر از قرآن آموزان طرح تالیات فراز هایی از تلاوت قاریان مصری همچون ،استاد عبد الباسط-استاد مصطفی اسماعیل-استاد منشاوی-و استاد شحان انور را که در کلاس های آموزشی فرا گرفته بودند به زیبایی وشایستگی تلاوت کردند و مورد تحسین اساتید وتشویق حاضرین و خانواده های قرآنی قرار گرفتند.
زینلی اظهارکرد: ویژه گی طرح تالیات به این صورت است که آموزش تخصصی قرائت قرآن به شکل خصوصی وتنها باحضور یک قرآن آموز واستاد ودر مدت زمان 20 دقیقه انجام می شود وبا توجه به این شیوه برگزاری کلاس ها و بررسی کیفیت آموزش ها وهمچنین آشنایی قرآن آموزان با محافل قرآنی وارتقاء سطح تلاوت ایشان ،در هر ترم یک جلسه به شکل محفل مورد نظر برگزار می شود.
مدیر عامل موسسه فرهنگی قرآن و عترت ثامن الائمه (ع) اصفهان گفت:پرداختن به مفاهیم آیات شریف قرآن در کنار امر تلاوت، یکى از نکات بسیار مهمى است که باید مورد توجه قرار گیرد از این روبه قاریانى که در ابتداى راه قرار دارند توصیه مى کنم که در جلسات قرآن، علاوه بر پرداختن به فنون قرائت، با مفاهیم قرآن نیز آشنا شوند.
وی بیان کرد:تعمق در قرآن و تلاوت این کتاب الهی، فضائل، آثار و فواید دنیوی و آخروی فراوانی از جمله باروری ایمان، تخفیف گناهان، درمان بیماریهای روحی و روانی، عمر با برکت، استجابت دعا، صفای خانه، رفع غم و اندوه، پیمودن درجات کمال و ترقی از جمله پاداشهای تلاوت قرآن است که هر کس به نوبه خود باید تلاش خود را در رسیدن به فهم و تلاوت صحیح قرآن بکار گیرد.
زینلی افزود: اسامی افراد برگزیده سومین دوره ارزابی قاریان نوجوان به شرح ذیل است.
صابرداستان پور محمد حسین سعیدی علیرضا ناظر محمد حسین جنتی دوست محمد صادق نظری نوید کرمی سجاد آرامی مهدی زمانی محمد طوطی
علیرضا فصیحی محمد سعید هاشمی محمد حسینی محمد مهدی آیتی علی کریمی نیما نیکبخت مهدی حاجی شفیعی امین رضایی محمد حسین مجتبایی