کد خبر: 1383622
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۸
با حضور سازمان‌های اسلامی؛

همایش بین‌المللی «مبارزه با تروریسم» در بغداد برگزار می‌شود

گروه بین‌الملل: نخستین همایش بین‌المللی «مبارزه با تروریسم» 21 اسفندماه سال جاری با حضور سازمان‌های عربی و اسلامی در «بغداد»، پایتخت عراق برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «العهد»، این همایش به مدت 2 روز ادامه دارد و گروه‌ها و سازمان‌های زیادی از بخش‌های مختلف جهان در آن حضور خواهند یافت.
این همایش با هدف اتخاذ موضع بین‌المللی واحدی به‌منظور رویارویی با همه اشکال تروریسم برگزار می‌شود و بیانگر حمایتی قدرتمندانه از تلاش‌های دولت عراق در راستای مبارزه با گروه‌های مسلح تروریستی که منشأ بحران برای عراقی‌ها با هر گرایش دینی، قومی، مذهبی و سیاسی هستند، خواهد بود.
نمایندگان کشورهای عربی و اسلامی، اعضای شورای امنیت، سازمان‌های بین‌المللی همچون سازمان ملل متحد، اتحادیه عرب و همچنین سازمان کار اسلامی در همایش بغداد حضور می‌یابند.
ابراهیم الرکابی از نمایندگان «ائتلاف ملی» عراق در پارلمان این کشور اظهار کرد: برگزاری چنین همایشی در این مرحله از تاریخ عراق، به مقابله با تروریسم با ابزارها و فن‌آوری‌های جدید کمک می‌کند.
الرکابی در ادامه افزود: این همایش به تقارب دیدگاه‌های بین کشورها در مسیر مبارزه با تروریسم منجر شده و سبب می‌شود که قدرتی بین‌المللی و فعال با هدف از بین‌ بردن تروریسم شکل بگیرد.

captcha