کد خبر: 1384030
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۷
شماسی خبر داد:

نمایشنامه «من زنده‌ام» در آستانه چاپ/ روایتی از زندگی «سید آزادگان»

گروه هنر: نمایشنامه «من زنده‌ام» نوشته عبدالحی شماسی با موضوع شخصیت مرحوم سیدعلی اکبر ابوترابی «سید آزادگان» به زودی به طبع خواهد رسید.

عبدالحی شماسی، نویسنده نمایشنامه «من زنده‌ام» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: نسخه دست`نویس این نمایشنامه بلافاصله پس از نگارش توسط گروهی به کارگردانی مژده ساعی در حاشیه سی و دومین جشنواره بین‌المللی «تئاتر فجر» نمایشنامه‌خوانی شد که گویا با استقبال خوبی از سوی مخاطبان نیز مواجه شده بود.
وی در ادامه داد: این نمایشنامه با محوریت شخصیت مرحوم سیدعلی اکبر ابوترابی از آزادگان سرافزار دفاع مقدس که به سید آزادگان نیز معروف است، به شرح وقایعی از سرگذشت وی در اردوگاه‌های رژیم بعث می‌پردازد که برپایه مستندات و مکتوباتی و خاطراتی از همرزمان وی به نگارش درآمده است.
شماسی با اشاره به اینکه نکارش این نمایشنامه دغدغده شخصی او بوده است گفت: چه در زمان نگارش و چه اکنون از سوی هیچ نهادی در مورد آن حمایتی از من صورت نگرفته است اما حال در نظر دارم که این نمایشنامه را به چاپ برسانم که در این راستا با دو ناشر نیز وارد مذاکره شده‌ام که تا چند روز دیگر با یکی از آنها قطعی می‌کنم.
وی در مورد اجرای عموم این نمایشنامه نیز گفت: مژده ساعی کارگردانی نمایشنامه‌خوانی این اثر نمایشی همان زمان نیز نسبت به اجرای صحنه آن اظهار تمایل کرد که البته فرصت زیادی در اختیار نداشت،اما این نمایشنامه ظرفیت بالایی برای یک پرداخت مناسب صحنه‌ای دارد که امیدوارم شرایط آن در آینده نزدیک فراهم شود اما در حال حاضر برنامه‌ای برای اجرای صحنه آن وجود ندارد.

captcha