کد خبر: 1384184
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹
امام جمعه اهل سنت سراوان:

احسان و نیکوکاری مفهومی بالاتر از عدالت‌خواهی است

گروه اجتماعی: احسان و نیکوکاری یک خصلت والای انسانی است که می‌توان آن را برتر از عدالت‌خواهی دانست، زیرا عدالت یعنی انسان آن‌چه را که حق اوست، بگیرد اما احسان یعنی این‌که بخشش کند و کمتر از حق خود بگیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، مولوی عبدالصمد ساداتی، امام جمعه اهل سنت شهرستان سراوان 16 اسفند در خطبه‌های نماز جمعه که در مسجد نور این شهرستان اقامه شد، با اشاره به هفته احسان و نیکوکاری، گفت: احسان و نیکوکاری یکی از مفاهیم ارزشمند اسلامی است که به معنای منفعت رساندن به دیگران، بدون انتظار پاداش است.

وی افزود: احسان و نیکوکاری یک خصلت برگزیده و والای انسانی است که حتی می‌توان آن را برتر از عدالت‌خواهی دانست، زیرا عدالت یعنی انسان آن‌چه را که حق اوست، بگیرد اما احسان یعنی این‌که بخشش کند و کمتر از حق خود بگیرد.

ساداتی اظهار کرد: مسلمانان در جامعه اسلامی نسبت به یکدیگر تعهد و مسئولیت دارند و نباید بی‌تفاوت باشند؛ لذا پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند: اگر کسی مؤمنی را سیر کرده، دین او را قضا کرده و دشواری زندگی‌اش را برطرف کند، به برترین و نزدیک‌ترین مقام در نزد خداوند متعال دست پیدا می‌کند.

وی ضمن تبریک هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، بیان کرد: درخت‌کاری یک سنت حسنه است و معصومین(ع) همواره مسلمانان را به احیای طبیعت و ایجاد فضای سبز ترغیب می‌کردند.

امام جمعه اهل سنت سراوان در پایان افزود: درخت و درخت‌کاری در دین ما از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است و پیشوایان معصوم(ع) در پاره‌ای از روایات خود به صراحت به این سنت حسنه اشاره فرموده و از فضلیت و ارزش آن سخن گفته‌اند.

captcha