کد خبر: 1384289
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹

تشکیل کارگروه بررسی ضوابط ناشران داخلی برای حضور در نمایشگاه کتاب

گروه ادب: جلسه کارگروه کاهش سقف کتاب‌های ناشران به منظور تسهیل حضور ناشرانی که کمتر از 35 عنوان کتاب برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران دارند، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، جلسه کارگروه بررسی کاهش سقف عناوین ناشران به منظور تسهیل برای حضور در بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد. در این نشست مقرر شد، ناشرانی که تعداد کل آثار آنها تا سقف 25 عنوان است به شرط محتوای کیفی آثار در نمایشگاه حضور داشته باشند.

بر اساس این گزارش، پرونده‌های این ناشران در تشکل‌های نشر بررسی می‌شود و پس از تأیید محتوای کیفی آثار از سوی تشکل‌‌های نشر، اجازه حضور این دسته از ناشران در بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران صادر خواهد شد.

بر اساس قوانین مشخص شده برای نمایشگاه کتاب تهران، ناشران کودک و نوجوان باید در سه سال گذشته 40 عنوان کتاب منتشر شده داشته باشند که 15 عنوان از این آثار باید چاپ اول باشد. همچنین ناشران بزرگسال نیز باید 35 عنوان کتاب داشته باشند که 15 عنوان از آنها چاپ اول باشد.

همچنین بر اساس مصوبات این جلسه ناشرانی که تعداد ‌آثار آنها کمتر از 25 عنوان است نیز می‌توانند به طور مشترک با ناشران دیگر یا در قالب نمایندگی‌های نشر در بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران حضور داشته باشند. ناشرانی که قصد دارند به صورت مشترک در نمایشگاه کتاب تهران شرکت داشته باشند، باید سایر مقررات ثبت‌نام را رعایت کرده و از آنها عدول نکنند.

گفتنی است که این کارگروه با حضور محمد الهیاری، معاون فرهنگی و اجرایی بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران، احمد کمالی‌نژاد، مدیر کمیته ناشران داخلی، محمود آموزگار، دبیر اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران، سیدمحمود حسینی، مدیرعامل شرکت تعاونی ناشران و کتابفروشان قم، محمودرضا برازش، مدیرکل دفتر چاپ و نشر، حسین صفری، مدیر کمیته اجرایی و نیکنام حسین‌پور، مدیر کمیته رفاهی برگزار شد.

captcha