کد خبر: 1384714
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۲

غَرس نهال به نام 3400 شهید در اردبیل صورت گرفت

خبرنگاران افتخاری/ خدیجه سلمانی‌سولا: به مناسبت گرامیداشت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا سه هزار و 400 اصله نهال به نام سه هزار و 400 شهید والامقام استان اردبیل غرس شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در این مراسم که خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، جمعی از مسئولان شهرداری و منابع طبیعی و دستگاه‌های فرهنگی استان اردبیل حضور داشتند، حاضران یاد و خاطره شهدای والامقام را گرامی داشتند.

همچنین به مناسبت این روز از 225 تابلو تصاویر شهدای در شهر اردبیل رونمایی شد. دیدار از خانواده‌های معظم شهدا، برگزاری یادواره‌های مختلف در سطح شهرها و روستاها و بازدید نهاد و دستگاه‌های اجرایی از موزه شهدای اردبیل و تجلیل از مروجین فرهنگ ایثار و شهادت و رونمایی کتاب از دیگر برنامه‌های برگزار شده در گرامی داشت روز شهدا در اردبیل است.

مراسم قرائت دعای ندبه در موزه شهدای اردبیل برگزار شد

به همت بنیاد شهید استان اردبیل و هیئت رزمندگان جمعه، 16 اسفندماه مراسم قرائت دعای ندبه با حضور گسترده خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگر، مسئولان و کارکنان بنیاد و سایر اقشار مردم به ویژه جوانان در موزه شهدای اردبیل برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام رحیمی، از روحانیون استان اردبیل ضمن سخنرانی به پاس داشت یاد شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید کرد و در ادامه حاضران با قرائت دعای پر فیض ندبه در کنار آثار و اسناد گرانقدر شهدا یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.

captcha