کد خبر: 1384985
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۰

«بیروت شمال شرق» به ترور ناموفق رهبران حزب‌الله می‌پردازد

گروه هنر: سریال «بیروت شمال شرق» به ترور ناموفق رهبران حزب الله از سوی صهیونیست‌ها پرداخته می‌شود که فیلمنامه آن در دست نگارش است.

سعید ابوطالب، تهیه کننده و مستندساز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر که مشغول نگارش یک فیلمنامه با محوریت حزب‌الله است، گفت: هم اکنون در حال نگارش فیلمنامه سریالی برای شبکه یک سیما هستم. کاری 26 قسمتی که به مبارزات حزب الله لبنان توجه دارد.

وی افزود: این سریال «بیروت شمال شرق» نام دارد که در ژانر جاسوسی و پلیسی ساخته می‌شود. در این کار به ترور ناموفق رهبران حزب‌الله در لبنان پرداخته می‌شود. طرح ایده این کار از دو سال پیش شکل گرفت که ابتدا از آن یک طرح کوچک خلق شد، اما نگارش فیلمنامه اصلی از یک ماه پیش آغاز شد.

ابوطالب در پاسخ به این سوال که نگارش فیلمنامه این سریال چه زمان به پایان می‌رسد، گفت: زمان دقیقی را برای پایان نگارش فیلمنامه نمی‌توانم مشخص کنم، زیرا این کار به دلیل جنس خاص خود، دقت نظر بالایی را طلب می‌کند، حتی من برای نگارش دقیق کار دو بار به لبنان سفر کرده‌ام و با برخی از افراد حزب الله نیز مشاوره‌هایی انجام داده‌ام.

وی اضافه کرد: در این کار مشاوره‌های دیگری هم داشته‌ام. این مشاوره‌ها از طریق کارگردانان و فیلمنامه نویسان در اختیارم قرار گرفته است. نکته دیگر این که این سریال یک کار چند زبانه است. فارسی، انگلیسی، فرانسوی، عربی و عبری زبان‌های مورد نظر این فیلم است.

ابوطالب در پایان گفت: بازیگران اصلی این سریال ایرانی خواهند بود، اما مسلما از بازیگران عرب هم استفاده می‌شود. در ضمن داستان این کار تماما در بیروت می گذرد، اما ما صحنه‌های داخلی را در تهران خواهیم گرفت.

captcha