کد خبر: 1385736
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰

قرآن نیازهای دنیوی و اخروی انسان را بیان می‌کند

خبرنگاران افتخاری/ منوچهر جلیلی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم در مراسم کرسی تلاوت مسجد‌النبی(ص) این شهرستان گفت: قرآن کریم نیازهای دنیوی و اخروی انسان را بیان می‌کند.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم کرسی تلاوت با حضور حجت‌الاسلام ابراهیم بهمنی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم، قاریان قرآن کریم و نمازگزاران مسجد‌النبی(ص) برگزار شد.



در این مراسم، بهمنی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم درباره نقش قرآن در سبک زندگی اسلامی و سعادت دنیا و آخرت انسان‌ها سخنرانی کرد.



وی گفت: قرآن نیازهای دنیوی و اخروی انسان را بیان می‌کند و شگفتنی‌هایی که در وجود انسان نهفته است، یادآور می‌شود تا انسان به عظمت خود و قدرت بی‌نهایت خالق خویش آگاه شود.



یادآور می‌شود، این مراسم با حضور روحانیون مستقر و با همکاری امور مساجد شهرستان رباط کریم به مدت 5 شب در مسجدالنبی(ص) برگزار شد.

captcha