کد خبر: 1387306
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۶
معاون امور شهری و فضای سبز منطقه 6 تهران:

زیباسازی نوروزی شهر تهران با ایام فاطمیه تناسب خواهد داشت

خبرنگاران افتخاری/ جواد نوری: افشین خدامی در آستانه فرارسیدن سال نو، گفت: در بخش زیباسازی در قالب 21 بخش طرح‌هایی به مناسبت فرارسیدن سال نو در دست اجرا است که این فضاسازی‌ها با ایام فاطمیه(س) تناسب خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، افشین خدامی، معاون  امور شهری و فضای سبز منطقه 6 تهران با اشاره به همزمانی نوروز با ایام فاطمیه(س) و نام مقدس بانوی گرامی اسلام حضرت فاطمه(س) اظهار کرد: فصل بهار و رویش دوباره نویدبخش زندگی و نشاط و طراوت است. امسال این رویش و دگرگونی طبیعت همزمان شده است با ایام شهادت بانوی بهشتیان حضرت فاطمه زهرا(س). از این روی سعی بر این بوده است در آستانه عید نوروز و فصل بهار این فعالیت‌ها رنگ و بوی متفاوتی  به خود گیرد.

وی سپس افزود: به همین مناسبت اداره زیباسازی منطقه 6 با جانمایی و احداث 6 آب‌نما و تهیه و نصب اِلمان‌های حجمی موقت در سطح منطقه به استقبال از بهار می‌رود.

خدامی افزود: نورپردازی ویژه فضاهای مختلف سطح منطقه از دیگر اقدامات انجام شده در آستانه سال نو است. در این راستا فضای سبز در 6 نقطه مرکزی در سطح منطقه نورپردازی شده است.

وی گفت: از جمله این موارد می‌توان به نورپردازی درختان رفیوژ میانی و درختان بلوار کشاورز، نورپردازی درختان اطراف پارک لاله و ساعی، نورپردازی مجسمه شهید جهان‌آرا، نورپردازی پل عابر پیاده در بزرگراه گمنام،  نورپردازی درختان میدان فرهنگ با پرو ژکتورهای فنی و همچنین نورپردازی مساجد سطح منطقه اشاره کرد.

معاون امور شهری و فضای سبز منطقه  به تهیه و نصب سفره هفت سین در میادین اصلی اشاره کرد و افزود: در میادین اصلی منطقه از جمله میدان اسدآبادی، آرژانتین، فردوسی، هفت تیر، فاطمی سفره هفت سین در میادین اصلی نصب شده است.

وی در ادامه بیان کرد: از دیگر اقدامات اداره زیباسازی در جهت دگرگونی چهره شهر می‌توان به اجرای طرح کاشی‌کاری با طرح کهکشان  در تونل بزرگراه کردستان، بازسازی نقاشی دیواری در خیابان انقلاب تقاطع خیابان مفتح، بازسازی تصویر امام خمینی(ره) در خیابان حافظ تقاطع خ طالقانی،  بازسازی نقاشی دیواری در خیابان انقلاب تقاطع خیابان مفتح، بازسازی نقاشی دیواری پایه‌های پل سواره رو انقلاب در خیابان انقلاب و اجرای نقاشی دیواری برروی پست‌های برق در سطح محدوده منطقه اشاره کرد.

معاون امور شهری و فضای سبز منطقه 6 سپس افزود: به همین مناسبت به‌صورت ویژه نماها و اِلمان‌های شهری منطقه از جمله جداول، گاردریل‌ها، پایه تابلوها به تفکیک نواحی شش‌گانه در سطح منطقه  شست‌وشو، رنگ‌آمیزی و پاکسازی شده است.

خدامی  در پایان خاطر نشان کرد: حذف زوائد فیزیکی از معابر و نماهای شهری در سطح نواحی شش‌گانه نظیر دستک، سایبان فرسوده، تابلو مستهلک و بازسازی نماهای شهری با استفاده از سنگالین در معابر انقلاب، بلوار کشاورز، کریمخان  و همچنین  نصب پایه چراغ با بهره‌گیری از طرح‌های مذهبی در آستانه فرارسیدن سال نو از دیگر اقدامات اجرایی است.

captcha