کد خبر: 1388951
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰

آغاز طرح نوروزی آرامش بهاری در 2286 آستان امامزاده کشور

گروه اجتماعی:دو هزار و 286 آستان امامزاده و بقعه متبرکه کشور از امروز، 28 اسفندماه، با اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی و قرآنی و ارائه خدمات اقامتی پذیرای مسافران و زائران نوروزی خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طرح آرامش بهاری از امروز، 28 اسفندماه، با هدف تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی با استفاده از ظرفیت تعطیلات نوروز، تقویت باورهای دینی و مذهبی و ارتقای سطح فکری، فرهنگی زائران و مسافران نوروزی، تبلیغ و ترویج سنت‌های اصیل و خدمت رسانی مطلوب به زائران بقاع و اماکن متبرکه برگزار می‌شود.

شناساندن امامزادگان عظیم‌الشأن(ع) و معرفی بقاع و اماکن متبرکه به زائران در ایام نوروز، خدمت رسانی مطلوب و ایجاد رضایت و علاقه مندی در زائران بقاع و اماکن متبرکه، آماده سازی اماکن متبرکه برای پذیرش زائر، فراهم کردن تسهیلات لازم در جهت جذب مردم به خصوص نوجوانان و جوانان و استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه و تعطیلات نوروز جهت ارتقای سطح معرفتی زائران و مسافران نوروزی از اهداف دیگر این طرح است.

مراسم ویژه تحویل سال نو فردا شب، 29 اسفندماه، در جوار هزار و 889 امامزاده و بقعه متبرکه همراه با تلاوت قرآن، قرائت دعای تحویل سال و پخش پیام نوروزی مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

همچنین از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه برنامه ریزی‌های لازم برای اقامه نماز جماعت در هر سه نوبت در ایام تعطیلات نوروز در بقاع متبرکه و امامزادگان صورت گرفته است و زائران و مسافران می‌توانند از فضای اقامتی امن امامزادگان بهره مند شوند.

مسابقه سراسری کتابخوانی آرامش بهاری نیز در ایام برگزاری این طرح اجرا می‌شود. در این راستا 20 هزار کتابچه مرتبط با این موضوع، چاپ شده است و در ایام اجرای طرح، در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

captcha