کد خبر: 1391681
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱

ایجاد پایگاه علمی به منظور ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان بسیجی

خبرنگاران افتخاری/ یاس صدرایی: پایگاه علمی بسیج دانش‌آموزی منطقه 16 تهران به منظور ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان بسیجی ایجاد شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از باشگاه خبرنگاران بسیج پرس، هاشمی، فرمانده حوزه بسیج دانش‌آموزی منطقه 16 تهران از ایجاد پایگاه علمی جهت ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان بسیجی خبر داد.

وی با بیان این خبر گفت: یکی از رمزهای شکوفایی دانش‌آموزان در عرصه‌های علمی توجه به استعدادهای نهفته آنان و ایجاد شخصیت برای این قشر حساس و نکته‌سنج است.

هاشمی افزود: با توجه به اجرای طرح آیه‌های تمدن برای دانش‌آموزان برتر دارای معدل بالای 19 در سطح کشور و حمایت علمی و آموزشی از این گروه، برآن شدیم تا با کمک برترین دبیران بسیجی منطقه و جمعی از دانشجویان فارغ‌التحصیل شده، یک دوره فشرده جهت آمادگی دانش‌آموزان در امتحانات خرداد ماه برگزار کنیم.

فرمانده حوزه بسیج دانش‌آموزی منطقه 16 هدف از تشکیل این پایگاه علمی را ایجاد انگیزه و شرایط مناسب برای تلاش علمی دانش‌آموزان و قبولی در امتحانات خردادماه، شناسایی، تشویق و هدایت دانش‌آموزان در حوزه توانایی‌های فردی، افزایش خودباوری و تقویت روحیه اعتماد به نفس علمی در دانش‌آموزان، استفاده بهینه از فرصت‌ها و تقویت باورهای اعتقادی، اخلاقی و مذهبی دانش‌آموزان اعلام کرد.

بنابراین گزارش، فعالیت‌های این پایگاه علمی از 23 فروردین‌ماه رسماً آغاز می‌شود. دانش‌آموزان بسیجی دارای معدل بالای 19 می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به بسیج دانش‌آموزی آموزش و پرورش منطقه سکونت خود مراجعه کنند.

captcha