کد خبر: 1391869
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۵
سلیمی:

20 روزه شدن نمایشگاه قرآن یعنی صرفه‌جویی در یک‌ سوم هزینه‌ها

گروه فعالیت‌های قرآنی: پیشکسوت قرآنی کشور اظهار کرد: 20 روزه شدن نمایشگاه قرآن از سال جدید در اولین نگاه، یعنی یک سوم صرفه‌جویی در بسیاری از هزینه‌ها که این امر با توجه به نام‌‌گذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب اقدام خوبی است.

عباس سلیمی، استاد و پیشکسوت قرآنی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به نمایشگاه بین‌المللی قرآن که همه ساله در تهران برگزار می‌شود، گفت: به هر حال اصل وجود و برپایی نمایشگاه‌های قرآنی یک ظرفیت است و باید از این ظرفیت‌ها به خوبی برای توسعه فعالیت‌های قرآنی استفاده کنیم.
سلیمی افزود: در مواردی که باید مسائل قرآنی را در قالبی نو و در نمایشگاه‌های قرآنی به مردم و به ویژه نوجوانان و جوانان ارائه کنیم، باید تلاش داشته باشیم که هر سال که از برپایی نمایشگاه می‌گذرد و البته در طول زمان کارها به سمت کیفیت پیش برود، هر چند تمام کسانی که از اولین دوره نمایشگاه قرآن خدمت کرده‌اند، زحمت کشیده‌اند.

20 روزه شدن نمایشگاه قرآن را خوب می‌دانم
وی با اشاره به 20 روزه شده نمایشگاه بین‌المللی قرآن گفت: خوشبختانه مدت نمایشگاه بین‌المللی قرآن 10 روز کاهش پیدا کرده که هر چند ممکن است برخی‌ها این مسئله را نپسندند، اما بنده این کار را خوب می‌دانم.
این پیشکسوت قرآنی ادامه داد: 20 روزه شدن نمایشگاه قرآن از سال جدید در اولین نگاه، یعنی یک سوم صرفه‌جویی در بسیاری از هزینه‌ها که این امر با توجه به نام‌‌گذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب و ضرورت اینکه ملت ما در تمامی زمینه‌ها باید قائل به صرفه‌جویی و قناعت باشند تا بتوانند استقلال خود را در دنیا حفظ کنند، این اقدام خوبی است.

سرلوحه قرار دادن کیفیت بر کمیت در نمایشگاه قرآن
وی افزود: نمایشگاه قرآن باید تقدم کیفیت بر کمیت را سرلوحه کار خود قرار دهد و اگر این کار انجام شود و ما بیشتر به کیفی شدن کارها بیاندیشیم، به دنبال آن نیستیم که صرفاً کمیت را توسعه دهیم و هزینه‌هایی را بر کشور، بیت‌المال و مردم بار کنیم و در نهایت هم مشخص نباشد که خروجی چیست.
وی در ادامه با تأکید بر لزوم فعالیت یک کارگروه برای نمایشگاه قرآن، گفت: باید در همین فرصت کمی که تا برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن باقی است، یک کارگروه تشکیل شود و سمت و سوی حرکت، استراتژی دقیق حرکت، روش‌ها و تاکتیک‌ها را یک بازنگری کند تا کاری کنیم که وقتی مردم به نمایشگاه می‌آیند یک استفاده مناسب داشته باشند و همچنین پیام شفاف و کاربردی را از رهگذر قرآن و نمایشگاه قرآن دریافت کنند.

نمایشگاه قرآن امسال باید جلوی هزینه اضافی را بگیرد
سلیمی یادآور شد: به نظر می‌رسد نمایشگاه قرآن امسال به نحو مطلوبی برگزار شود، اگر از همان ابتدای در کنار این کارها جلوی هر گونه هزینه اضافی را بگیریم؛ هر چند که به هیچ عنوان در صدد نفی جاذبه‌های دکور، صحنه‌آفرینی و صحنه‌هایی که باید خلق شود، نیستم؛ اما نباید کاری کنیم که برای ارائه یک مطلب قرآنی، چندین برابر اصل آن قضیه به حواشی، دکور و... بپردازیم.
وی در ادامه افزود: قرآن فی‌نفسه به قدری جذابیت و کشش دارد که اگر با نیت پاک و به قصد تحصیل رضای خدا آن را به مردم عرضه کنیم، مردم با توجه به فطرت پاک خداجویی که دارند، جذب می‌شوند و نیازی به هزینه‌های آن چنانی و پرزرق و برق نیست.
این پیشکسوت قرآنی اظهار کرد: اگر مردم بخواهند آثار هنری ببینند، به گالری‌هایی که در شهر وجود دارد می‌روند و امید داریم با توجه به رویکرد جدید به موازات صرفه‌جویی در هزینه‌ها و جلوگیری از هر گونه اسراف، تجمل و کارهای غیرضروری با توجه به کاهش 10 روزه زمان؛ کارها با کیفیت بهتری ارائه شود.
وی در پایان عنوان کرد: به عنوان یک شاگرد قرآنی از اساتید، صاحب‌نظران و کارشناسان قرآنی تقاضا دارم که در نمایشگاه قرآن حضور پیدا کرده و کار را نقد کنند، نه اینکه فقط اظهار نظر کنند؛ زیرا کسانی که به یک رشد اجتماعی و رشد مدیریتی رسیده‌اند از واژه نقد و انتقادپذیری استقبال می‌کنند، چون نقد کارها موجب رشد امور جامعه می‌شود و امیدوارم عزیزان قرآنی و قرآن‌دوست به نمایشگاه بروند و با نظراتی که دارند خدمتگزاران خود را در این دوره از نمایشگاه و نمایشگاه‌های بعدی یاری کنند.

captcha