کد خبر: 1392357
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸
به مناسبت روز هنر انقلاب؛

7 نفر از فعالان حوزه انقلاب و دفاع مقدس تجلیل می‌شوند

گروه جهاد و حماسه: معاون ارتباطات و امور بین‌الملل سازمان بسیج هنرمندان با اشاره به برگزاری آئین پاسداشت سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی در امروز، 20 فروردین، از تجلیل 7 نفر از اهالی ادب و هنر فعال در زمینه دفاع مقدس و انقلاب همزمان با این مراسم خبر داد.

رضا رسولی، معاون ارتباطات و امور بین‌الملل سازمان بسیج هنرمندان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌ا‌لمللی قرآن(ایکنا)، از برگزاری آئین پاسداشت سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی، سید شهیدان اهل قلم در امروز، 20 فروردین خبر داد.

وی با بیان اینکه این روز تحت عنوان روز «هنر انقلاب اسلامی» نامگذاری شده است، اظهار کرد: آئین پاسداشت این روز به همراه میزگردی تخصصی با موضوع «مدیریت جهادی در عرصه هنر»، امروز، 20 فروردین در تالار اسوه برگزار می‌شود.

رسولی با اظهار اینکه 20 فروردین، سالروز تأسیس سازمان بسیج هنرمندان نیز است، عنوان کرد: از سوی سازمان بسیج هنرمندان برنامه‌های متنوعی از جمله دیدار با خانواده‌های شهدای هنرمند و فعالان عرصه هنر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به منظور بزرگداشت این روز برگزار شد.

رسولی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح برنامه‌های آئین پاسداشت روز هنر انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: در نشست تخصصی که در حاشیه این مراسم برگزار می‌شود، صادق کوشکی، حجت‌الاسلام زائری و حجت‌الاسلام طاهری حضور خواهند داشت.

وی یادآور شد: در این نشست به بررسی چگونگی نیل به شعار سال 93 در عرصه فرهنگ و راه‌کارهای اجرای منویات مقام معظم رهبری در زمینه ادب و هنر می‌پردازیم.

معاون ارتباطات و امور بین‌الملل سازمان بسیج هنرمندان با اشاره به اینکه در این مراسم از تعدادی نویسنده و اصحاب هنر قدردانی خواهد شد، تصریح کرد: در این مراسم از ابراهیم حاتمی‌کیا، نرگس آبیار، اسفندیار قره‌باغی، داوود عامری، عباس باقری، محمد امیرزاده سلجوقی و گلعلی بابایی تقدیر به عمل می‌آید.

گفتنی است که آئین پاسداشت سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم، با عنوان روز هنر انقلاب و بسیج هنرمندان از ساعت 16 امروز، 20 فروردین‌ماه در تالار اسوه واقع در مجتمع اسوه، خیابان انقلاب، نبش خیابان بهار برگزار می‌شود.

captcha