کد خبر: 1392793
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۶

برگزاری جلسه هفتگی قرائت قرآن در روستای گندمینه الیگودرز

گروه فعالیت‌های قرآنی: روحانی مستقر روستای گندمینه شهرستان الیگودرز از برگزاری جلسه هفتگی قرائت و تفسیر قرآن کریم در مسجد جامع این روستا خبر داد.

حجت‌الاسلام اسماعیل نجفی، روحانی مستقر روستای گندمینه شهرستان الیگودرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از برگزاری جلسه هفتگی قرائت و تفسیر قرآن کریم در مسجد جامع این روستا خبر داد  و گفت: این جلسات به‌صورت هفتگی و به‌طور منظم با حضور افراد علاقمند به آموزه‌های قرآنی در محل مسجد جامع این روستا برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اهمیت نقش قرآن در زندگی و تربیت انسان‌ها افزود: یکی از برنامه‌هایی که باید همواره مورد توجه باشد برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی است، زیرا پایداری اسلام و آموزه‌های اسلامی در گرو اهمیت و توجه هر چه بیشتر به برنامه‌های فرهنگی و در رأس آن امور قرآنی است.
حجت‌الاسلام نجفی در پایان اضافه کرد: این کلاس‌ها از اوایل سال ۹۲ تا کنون در این روستا در حال اجرا است که از استقبال بسیار خوبی توسط اهالی روستا برخودار بوده به‌طوری که هر جلسه بر تعداد شرکت‌کنندگان افزوده می‌شود.

captcha