کد خبر: 1394287
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۷
رایزن ایران در مالزی:

اعتدال در عقل گرایی از افتخارات شیعه است

شعب خارجی: علی‌اکبر ضیایی در مراسم جشن تکلیف دانش‌آموزان ایرانی مقیم مالزی گفت: شالوده مکتب تشیع را عقلانیت تشکیل می‌دهد،اما نباید در به‌کارگیری از عقل راه افراط را در پیش بگیریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، علی اکبر ضیایی در این مراسم که روز پنج‌شنبه،21 فروردین، در مجتمع پسرانه امام خمینی(ره) کوالالامپور برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: علل و فلسفه احکام از جمله اموری است که انسان با عقل محدود خویش نمی‌تواند به آنها راه یابد و اگر کلام معصوم(ع) دراین زمینه ما را یاری نمی‌کرد، هرگز نمی‌توانستیم به رمز و راز بسیاری از احکام شرعی دست پیدا کنیم.

وی گفت: تقلید در احکام شرعی عین عقلانیت است و چون همه احکام شرعی در نهایت به عقل منتهی می‌شود، پیروی از مجتهد جامع‌الشرایط  تبعیت از عقل است.

ضیایی اظهار کرد: ما انسان‌ها معلول حضرت حق هستیم و همین عقل به ما می‌گوید که احاطه معلول برعلت غائی محال است، بنابراین علل احکام را از طریق عقل محدود بشری نمی‌توان درک کرد و هر اندازه که علم بشر هم پیشرفت کند، در این زمینه باید از قرآن کریم و کلام معصوم(ع) بهره گرفت.

یادآور می‌شود، در این مراسم  لوح و هدایایی از طرف رایزن فرهنگی و مسئولان مدرسه به رسم یادبود به مکلفین اهدا شد.

captcha