کد خبر: 1394288
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۷

چگونه خبر شهادت چهار فرزندش را به او بدهیم/ سیزدهم جمادی الثانی؛ سالروز وفات اسوه صبر و استقامت

خبرنگاران افتخاری/ امیرمحسن سلطان‌احمدی: کاروان کربلا بعد از اربعین به سمت مدینه حرکت کرد، امام سجاد(ع) به محض نزدیک شدن به مدینه دستور داد تا بشیر خبر آمدن کاروان را به اطلاع مردم مدینه برساند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بشیر هم سوار بر اسب شد و در حالی که پرچم سیاه در دست داشت به شهر مدینه رفت و از مردم این شهر خواست تا در کنار قبر پیامبر(ص) جمع شوند و خبر حادثه کربلا را به اطلاع مردم برساند.

مردم مدینه به خصوص آن‌هایی که از نزدیکان آنها در کاروان امام حسین(ع) بودند سراغ عزیزانشان را از بشیر می‌گرفتند. در این میان، بشیر زن مجلله و رشیده‌ای را دیدند در حالی با خویش زمزمه «واحسینا واحسینا» می‌کرد به طرف او می‌آید.

بشیر فهمید که این زن ام‌البنین است و در این فکر بود که چگونه خبر شهادت چهار فرزندش را به او بدهد. آنچه که در این صحنه بسیار مایه عبرت و درس برای همه ماست. این نکته مهم  بود، ام‌البنین به محض دیدن بشیر در ابتدا هیچ خبری از پسرانش نگرفت و اولین کارش اطلاع یافتن از امام حسین(ع) بود و به بشیر گفت «از حسین چه خبر؟»، بشیر هم گفت «عون تو در کربلا شهید شد».

سپس ام‌البنین گفت «تمام بچه‌هایم فدای یک تار موی امام حسین، از حسین چه خبر»، بشیر گفت «جعفر تو در کربلا شهید شد» باز دوباره  ام‌البنین گفت «از حسین چه خبر؟» بشیر گفت «عباس تو هم شهید شد»، ام‌البنین فرمود «من از حسین پرسیدم تو از بچه‌هایم می‌گویی  از حسین چه خبر»، به محض اینکه بشیر خبر شهادت امام حسین(ع)  را داد ام‌البنین گفت «مگر عباس من آنجا نبود که حسین شهید شد». بشیر هم جریان رشادت‌ها و فدارکاری و قطعه و قطعه شدن پیکر حضرت ابولفضل(ع) را به ام‌البنین داد. ام‌البنین هم سریع رو به کربلا کرد و گفت «عباس من شیرم حلالت». یعنی رضایت و حلال کردن شیرش را در میزان وفاداری، استقامت و جانفشانی فرزندش در رکاب امامش دانست.

13 جمادی‌الثانی سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س)، مادر علمدار دشت کربلاست. مادر چهار شهید که وقتی خبر شهادت فرزندانش را شنید اول از حال امام حسین(ع) پرسید تا فرزندانش، آری در آغوش چنین مادری عباس(ع) علمدار پرورش یافت و به همراه سه برادرش در رکاب امام تا آخرین قطره خون دفاع کرد و نمونه آن در ایران اسلامی نیز وجود دارد که مادران بزرگواری چندین فرزند خود را در راه دفاع از اسلام فدا کردند تا این اسلام زنده بماند و به انقلاب حضرت مهدی(عج) ختم شود و امروز ام‌البنین(س) الگوی مادران شهید جهان اسلام است تا به تأسی از این اسوه صبر و استقامت شهادت فرزندانشان در راه اسلام را افتخار خویش می‌دانند و صبرپیشه کرده تا اجر خود را از خداوند یکتا بگیرند.

جا دارد از مادران و همسران الگوبردار از ام‌البنین(س) یعنی همسران و مادران عزیز شهدای اسلامی نسبت به صبر و مقاومتشان تکریم کنیم و امیدواریم که شفاعت شهدا نصیب ما نیز شود.

captcha