کد خبر: 1395071
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۹
محمدجواد لاریجانی:

هراسی در اجرای احکام اسلامی نداریم/ تفسیر باطل غرب از ارزش‌های انسانی

گروه سیاسی: دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه ما در اجرای هیچ‌یک از احکام اسلامی هراس نداریم، اظهار کرد: با قدرت پشت احکام اسلامی ایستاده‌ایم و بر اجرای آن نیز مصمم هستیم.

محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه غرب فرق بین حکم قصاص و اعدام را نمی‌فهمد، اظهار کرد: قصاص حقی برای شاکی است که می‌توان آن را اجرا و یا حتی از اجرای آن صرف نظر و از مجرم گذشت کند.
وی با بیان اینکه ما از اجرای احکام اسلامی مانند رجم و هیچ‌یک از احکام اسلامی دیگر هراس نداشته و خجالت نمی‌کشیم، عنوان کرد: با قدرت پشت احکام اسلامی ایستاده‌ایم و بر اجرای این احکام نیز مصمم هستیم.

قاضی در صدور احکام باید به دنبال حفظ شأن نظام و رعایت عدالت باشد
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه ناراحتی سازمان ملل و یا هرمرجع دیگری از اجرای احکام اسلامی مانع اجرای احکام اسلامی نخواهد شد، ادامه داد: قاضی در صدور احکام باید به دنبال حفظ شأن نظام و رعایت عدالت باشد.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با آمادگی نظام در برابر تهاجمات دشمن، تأکید کرد: با اشاره به تلاش‌های دشمن برای حمله به نظام جمهوری اسلامی با دستاویزی به نام حقوق بشر، قوه قضائیه در خط مقدم این جبهه قرار گرفته و باید آمادگی مقابله با این تهاجم را داشته باشد.

بیش از 100 قطعنامه علیه ایران صادر شده است
لاریجانی با بیان اینکه قضات باید به دنبال شناسایی تهاجمات دشمن باشند و قدرت ایستادگی در برابر این تهاجمات را داشته باشند، عنوان کرد: پارلمان اروپا تا پیش از این بیش از 100 قطعنامه علیه نظام جمهوری اسلامی ایران صادر کرده که اوج این قطعنامه‌ها بعد از جریانات سال 88 بوده است.

تفسیر باطل غرب از ازدواج را نمی‌پذیریم
وی با اشاره به تلاش پارلمان اروپا برای محکومیت ایران در جلوگیری از همجنس‌گرایی بیان کرد: ادعای غرب بر این است که هرکسی در ازدواج مختار است و جمهوری اسلامی ایران نیز در این اصل ایرادی نمی‌بیند اما اروپا به دنبال ارائه تفسیری است که فرد می‌تواند همسر خود را از بین جنس خود و یا حیوان نیز انتخاب کند و قرار نیست که ما نیز این تفسیر باطل را بپذیریم.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به اینکه غرب با اعدام را نیز با این تفسیر که شاید در صدور حکم اشتباهی صورت بگیرد رد می‌کند، تأکید کرد: در نظام اسلامی قاضی باید با دقت به صدور احکام بپردازد.

فرصت برای معرفی منزلت فقه اهل بیت(ع)
وی با بیان اینکه احتمال خطا در صدور حکم مانعی در برابر اجرای حکم نباید باشد، گفت: این تفکر که چون احتمال خطا وجود دارد و نباید حکم صادر کرد مورد قبول نیست و اگر قرار باشد هر کاری را برای احتمال خطا انجام ندهیم بسیاری از کارها را نمی‌توان انجام داد.
لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروز بستر مناسبی برای شناخت دستگاه قضا و شأن و منزلت آن فراهم شده است، عنوان کرد: قضات در نظام اسلامی باید ویژگی‌های قضاوت در مکتب اهل بیت(ع) و جعفری به نشان دهند.

captcha