کد خبر: 1395754
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۶

لزوم توجه ویژه به عملکرد دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی

گروه اندیشه: مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان اظهار کرد: دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی صدرا نیازمند توجه ویژه و نگاه ژرف، جهت کیفیت‌بخشی و ایجاد جاذبه برای قشر جوان هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام سعید مهدوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان امروز، 26 فروردین در مراسم  دیدار دانش‌آموزان دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی صدرا با امام‌ جمعه شهرستان خرم‌آباد که در دفتر نهاد نمایندگی ولی‌‍‌ فقیه در استان لرستان برگزار شد، گفت: فلسفه تأسیس مدارس صدرا در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر کادرسازی و نهادینه‌کردن مسائل دینی و اخلاقی در سطح جامعه به‌ویژه آموزش و پرورش بوده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر مدارس علوم و معارف اسلامی در 500 شهر کشور در حال فعالیت هستند که در هر کدام از این‌ شهرها دو مدرسه دخترانه و پسرانه صدرا وجود دارد و در این میان استان لرستان از پنج مدرسه صدرا برخوردار است.

تحصیل 270 دانش‌آموز در دبیرستان‌های صدرای لرستان

حجت‌الاسلام مهدوی با بیان این‌که فارغ‌التحصیلان دبیرستان‌های صدرا در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه جذب می‌شوند، گفت: هم‌اکنون 270 دانش‌آموز در مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا مشغول به تحصیل هستند و ما نه صرفاً بر مسائل کمی بلکه همواره بر لزوم کیفیت‌بخشی به عملکرد این دبیرستان‌ها تأکید داشته‌ایم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان عنوان کرد: دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی صدرا نیازمند توجه ویژه و نگاه ژرفی هستند کمااینکه بعضی از آن‌ها از امکانات و تجهیزات لازم برخوردار نیستند؛ لذا امید است که استان لرستان بتواند یک سیر صعودی را جهت ایجاد دبیرستان‌های صدرایی که از جاذبه لازم برای جذب قشر جوان برخوردار باشند، پیش بگیرد.

حجت‌الاسلام مهدوی اظهار کرد: تاکنون سه مدرسه صدرا در توسط سازمان تبلیغات در استان ساخته شده و ساخت‌‌وساز آن در شهرستان کوهدشت با 50 درصد پیشرفت فیزیکی ادامه دارد و اعتبارات لازم جهت احداث دبیرستان صدرای شهرستان پل‌دختر نیز در نظر گرفته شده که در سال‌ جاری ساخت‌‌و‌‌ساز آن آغاز می‌شود.

captcha