کد خبر: 1396221
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۶
آیت‎الله‌العظمی نوری همدانی:

سیاست آمریکا، سیاست معاویه است/ مکر و حیله؛ پایه سیاست غربی

گروه سیاسی: یکی از مراجع عظام تقلید با بیان اینکه مکر و حیله پایه و اساس سیاست غربی است، گفت: سیاست آمریکا‎یی‎ها، سیاست معاویه است، آن‌ها تنها تابع منافع‌‌شان هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‎الله‌العظمی حسین نوری همدانی، از مراجع عظام تقلید امروز، 27 فروردین در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم، با تأکید بر این‌که مسئله عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و حتی شهر مقدس قم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، گفت: باید در فضای انقلاب، تمام ارزش‎های اسلامی و دینی حاکم باشد.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ اسلامی اقتضا می‎کند ما در برابر دشمنان به حدی قوی باشیم که جرئت نکنند علیه ما چیزی بگویند، گفت: مردم متدین، متعهد به اسلام و وفادار به انقلاب باید اهتمام ویژه‎ای در زمینه ترویج امر به معروف و فرهنگ عفاف و حجاب داشته باشند.

نرمش در برابر دشمنان باید قهرمانه باشد نه منفعلانه

این مرجع تقلید با تأکید بر این‌که نرمش ما در برابر دشمنان باید قهرمانه باشد نه منفعلانه، گفت: ما همواره باید خشم و کینه خود نسبت به دشمنان را حفظ کنیم و هیچ‌گاه خصومت دیرینه آنان با ایران اسلامی و ارزش‎های دینی را از یاد نبریم.

وی اضافه کرد: با این وجود ما مشاهده می‎کنیم که پارلمان اروپا آن گونه علیه ایران بیانیه و قطعنامه صادر می‎کند و انگلستان نیز به نحوی دیگر علیه ما فعالیت می‎کند.

آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی عنوان کرد: اینها که ابتدایی‎ترین حقوق بشر را مراعات نمی‎کنند، از این‌که چند قاچاقچی مواد مخدر در ایران اعدام می‎شود، آه و ناله‎شان به آسمان بلند است.

وی سیاست آمریکایی‎ها و غرب را سیاست مکر و حیله و سیاست معاویه توصیف کرد و گفت: سیاست آمریکایی‌ها تابع منافع‌شان است و در راستای تأمین منافع‌شان هر کاری که دلشان بخواهد، انجام می‎دهند.

captcha