کد خبر: 1398693
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۳
حجت‌الاسلام ذوالنور:

«نمی‌توانیم» در منطق مدیریت جهادی جایگاهی ندارد

گروه سیاسی: مشاور نماینده ولی‌فقیه در سپاه، با اشاره به ویژگی‌های مدیریت جهادی گفت: در منطق مدیریت جهادی «نمی‌توانیم» جایگاهی ندارد، توکل بر خدا، عزم، اراده، گذشت، خودباوری و تلاش شبانه‌روزی از جمله مؤلفه‌های مدیریت جهادی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور، مشاور نماینده ولی‌فقیه در سپاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با ذکر اینکه مدیریت جهادی و عزم ملی دو مؤلفه تحقق شعار سال هستند، گفت: بسیاری از موفقیت‌های نظام اسلامی به دلیل عملیاتی شدن این دو واژه در کشور است.

وی گفت: اهداف بلندی که نظام اسلامی برای پیشرفت کشور دارد و همچنین توطئه‌های گسترده دشمنان که برای مقابله با انقلاب اسلامی طراحی کرده‌اند، اقتضا می‌کند یک عزم ملی و اعتقاد و باور ملی برای شکوفایی اقتصاد و تقویت فرهنگ به وجود آید.

با اقدامات عادی تحقق شعار سال و اقتصاد مقاومتی امکان‌پذیر نیست

حجت‌الاسلام ذوالنور با ذکر اینکه با اقدامات عادی تحقق شعار سال و اقتصاد مقاومتی امکان‌پذیر نیست، افزود: ما نیاز به حضور گسترده مردم برای به میدان آوردن ظرفیت‌های مختلف ملی در جهت ارتقای فرهنگ  و رشد اقتصادی کشور داریم، چون نقشه‌های دشمن بسیار بزرگ و گسترده است و مسیر ما نیز در جهت تحقق آرمان‌های انقلاب مسیر  بزرگی است با یک حرکت معمولی و آهنگ بسیار کُند نمی‌شود به اهداف خود دست یافت.

وی گفت: تحقق اهداف اقتصادی و فرهنگی نیازمند احساس مسئولیت اقشار مختلف مردم است، احساس مسئولیت همه قشرهای جامعه برای تقویت فرهنگ و ارتقای اقتصاد یک ضرورت است و نمی‌توان بدون این حضور مردمی گام‌های بزرگی برداشت.

در منطق مدیریت جهادی نتوانستن جایگاهی ندارد

مشاور نماینده ولی‌فقیه در سپاه با اشاره به ویژگی‌های مدیریت جهادی گفت: در منطق مدیریت جهادی «نمی‌توانیم» جایگاهی ندارد، توکل بر خدا، عزم، اراده، گذشت، خودباوری و تلاش شبانه‌روزی  از جمله مولفه‌های مدیریت جهادی است.

حجت‌الاسلام ذوالنور افزود: بسیاری از کارهایی که در منطق عادی ممکن است عملیاتی نشود با مدیریت جهادی قابل پیاده‌سازی است، تجربه بزرگ دفاع مقدس و نیز عبور از عرصه‌های طاقت‌فرسا در کارنامه ملت ایران وجود دارد و این ملت علی‌رغم همه مشکلات در مسیر انقلاب قرار دارند.

مشاور نماینده ولی‌فقیه در سپاه با ذکر اینکه تقویت روحیه جهادی عزم ملی را کارآمد می‌کند، گفت: این مسئله باید در اقشار مختلف مردم و مخصوصا در خانواده تقویت شود و برای فعالیت جهادی توجه به منابع و ارزش‌های دینی حایز اهمیت است.

مشاور نماینده ولی‌فقیه در سپاه افزود: اراده و عزم جدی، فعالیت شبانه‌روزی، ابتکار و خلاقیت، مرعوب نشدن از قدرت دشمنان و مجذوب زرق و برق دشمن نشدن لازمه فعالیت جهادی است.

حجت‌الاسلام ذوالنور عنوان کرد: شعارهای سال برای همه زمان‌هاست؛ عزم ملی، وجدان کاری، جهاد اقتصادی و دیگر شعارها منوط به یک  مقطع زمانی نیست و باید در طول زندگی سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و انقلابی ما جریان داشته باشد.

حجت‌الاسلام ذوالنور گفت: مدیریت جهادی اگر به معنای واقعی محقق شود و عزم ملی نیز پشتوانه این مدیریت باشد و فرهنگ دینی و ملی نیز جوهره چنین مدیریتی باشد، همه مشکلات کشور برطرف خواهد شد.

وی با ذکر اینکه برای تحقق شکوفایی اقتصادی نیازمند برنامه‌ریزی‌های درازمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت در کشور هستیم، افزود: سیاست‌های مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی باید به صورت کامل اجرایی شود و نباید از برخی بندهای آن چشم پوشید؛ باید اقدامات جدی در اصلاح زیرساخت‌های اقتصادی کشور انجام شود؛ قطع وابستگی اقتصاد کشور از نفت، تکیه بر توان و امکانات داخلی و درون‌زا بودن اقتصاد از لوازم تحقق اقتصاد مقاومتی است.

captcha