کد خبر: 1399184
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۷
ماه رمضان؛

دومین دوره مسابقه سراسری قرآنی «هدی للمتقین» در عراق برگزار می‌شود

گروه بین‌الملل: دومین دوره مسابقه سراسری قرآنی «هدی للمتقین» ویژه قاریان و مؤذنان عراق، ماه رمضان سال جاری با همکاری دارالقرآن آستان مقدس حسینی در این کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «آستان مقدس حسینی»، سید جعفر الموسوی، کارگردان برنامه «هدی للمتقین» در شبکه ماهواره‌ای «کربلا» با اعلام این خبر گفت: این مسابقه به همت شبکه ماهواره‌ای کربلا در صحن حرم مطهر امام حسین(ع) برگزار خواهد شد.
سید‌جعفر الموسوی در ادامه افزود: ما در حال حاضر به نمایندگی از آستان حسینی در استان «بصره» حضور یافته‌ایم تا برترین قاریان و مؤذنان این استان برای شرکت در مسابقه هدی للمتقین را انتخاب و گزینش کنیم.
الموسوی همچنین تصریح کرد: ما پیش از این در شهرهای «الکوت»، «ناصریه»، «العماره» و «السماوة» عراق حضور یافته و مرحله گزینش قاریان و مؤذنان را برای شرکت در این مسابقه انجام دادیم.
وی تأکید کرد: کمیته‌ای متشکل از اساتید قرآن همچون یحیی الفحام، شیخ خیری الدین، سید هاشم الجزائری و علی عبود سلمان، از هر استان عراق هشت نفر را برای شرکت در مسابقه قرآنی «هدی للمتقین» انتخاب خواهند کرد.
کارگردان برنامه هدی للمتقین بیان کرد: استقبال گسترده‌ای را برای شرکت در این رقابت شاهد بوده‌ایم و ما سعی داریم بهترین گزینه‌ها را برای حضور در آن انتخاب کنیم.
سید‌جعفر الموسوی تصریح کرد: نفر اول این رقابت به عنوان مؤذن حرم امام حسین(ع) انتخاب و جایزه‌ای معاول 5 میلیون دینار عراقی به وی اهدا خواهد شد.
الموسوی در پایان یادآور شد: نفر دوم مسابقه هدی للمتقین 400 هزار دینار و نفر سوم نیز 300 هزار دینار عراقی دریافت خواهد کرد.
بنا بر این گزارش، شبکه ماهواره‌ای کربلا برگزارکننده مسابقه ویژه قاریان و مؤذنان عراقی با نام هدی للمتقین است و واحد آموزش قرآن وابسته به دارالقرآن آستان مقدس حسینی نیز در برگزاری این مسابقه با شبکه ماهواره‌ای کربلا همکاری می‌کند.

captcha