کد خبر: 1400170
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰

تولید انیمیشن «شگفتی‌های داستان‌های قرآنی» در مصر

گروه بین‌الملل: کار تولید و ضبط انیمیشن «شگفتی‌های داستان‌های قرآنی» که قرار است در ماه رمضان در مصر به نمایش در آید، پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع» مصر، یحیی الفخرانی، هنرمند مصری، کار ضبط تمامی قسمت‌های انیمیشن دینی «شگفتی‌های داستان‌های قرآنی» را به پایان رسانده است و این مجموعه ماه رمضان به روی آنتن می‌رود.
این انیمیشن چهارمین بخش از مجموعه تلویزیونی «داستان‌های قرآن» است که یحیی الفخرانی پیش از این 3 بخش از آن را تولید کرده بود.
شریف منیر، صلاح عبدالله، سوسن بدر، ریهام عبدالغفور، ماجد الکدوانی، لقاء سویدان، لقاء الخمیسی و مروه عبدالمنعم به جای شخصیت‌های کارتونی این مجموعه دیالوگ می‌گویند.
محمد بهجت، نویسنده مجموعه داستان‌های قرآنی است و مصطفی الفرماوی آن را کارگردانی کرده و شرکت «الصباح» مصر نیز تولیدکننده آن است.

captcha