کد خبر: 1400291
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶

جنگ امروز علیه کشور فرهنگی است/ باید جوانان را جذب دین کنیم

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه بسیج شهرستان بهار گفت: جنگ امروز دشمن علیه کشور ما فرهنگی است در این زمینه باید جوانان هوشیار و از این توطئه‌ها آگاه باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حسن برزگر، فرمانده سپاه بسیج شهرستان بهار شنبه، 6 اردیبهشت در دوره آموزشی فرماندهان واحدهای مقاومت بسیج اظهار کرد: جنگ امروز دشمن علیه کشور ما فرهنگی است جوانان هوشیار و از این توطئه‌ها آگاه باشند زیرا دشمن را هدف قرار داده است، امروز همچنین باید جوانان را جذب دین کنیم تا بتوانیم از انحرافات جلوگیری کنیم.

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر فریضه واجب الهی است که در جامعه اسلامی به آن کمتر توجه شده و با احیای آن‌ها بسیاری از این معضلات جامعه کاهش می‌یابد.

برزگر عنوان کرد: امروز دشمن بدون سلاح وارد منازل مردم شده و استفاده از ماهواره عامل اصلی فساد و تباهی است و برای جلوگیری از انحرافات باید خانواده‌ها از ماهواره دوری کنند؛ چراکه بیش از هزاران شبکه به‌دنبال دین‌گریزی و سستی جوانان هستند.

فرمانده سپاه بسیج بهار اضافه کرد: امروز ایران اسلامی به اقتدار کامل رسیده و دشمن را زمین‌گیر کرده‌ایم، دوران دفاع مقدس که دوران پرافتخاری برای ملت ایران است درس بزرگی برای دشمنان ایران اسلامی است.

در ادامه رمضان رازداریانی، فرمانده بسیج دانش‌آموزی سپاه بسیج شهرستان بهار نیز گفت: بسیج دانش‌آموزی علاوه بر برنامه‌های محوله توانسته فوق‌برنامه‌هایی را نیز در سطح واحدهای مقاومت اجرا کند که این مهم با تلاش و کوشش فرماندهان واحدهای مقاومت بوده است.

وی عنوان کرد: فرماندهان واحدهای مقاومت امروز رسالت سنگین‌تری بر عهده دارند و باید در راستای تربیت صحیح و اسلامی تلاش مضاعفی داشته باشند و دانش‌آموزان را با مباحث اعتقادی بیشتر آگاه کنند و با ایمان به خدا و وحدت بتوانیم در مقابل دشمنان بایستیم.

رازداریانی بیان کرد: فرماندهان واحدها باید در راستای فرهنگسازی فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر تلاش کنند تا بتوانیم از دوران جوانی و نوجوانی این فریضه را در افراد تقویت و نهادینه سازیم تا از انحرافات در جامعه جلوگیری شود.

captcha