کد خبر: 1400658
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳
اما‌م‌جمعه اردکان:

حفظ امید و جلوگیری از یأس و ناامیدی اولویت‌ دستگاه‌های اجرایی اردکان است

خبرنگاران افتخاری/ شعبانعلی قانعی اردکانی: امام‌جمعه اردکان در جلسه شورای اداری این شهرستان بیان کرد: حفظ امید و جلوگیری از یأس و ناامیدی اولویت‌ دستگاه‌های اجرایی اردکان است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه شورای اداری شهرستان اردکان با حضور فرماندار، امام‌جمعه، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از رؤسای ادارات، نهادها و مراکز آموزش عالی برگزار شد.

در جلسه‌‌ای که در محل سالن شهید حنیف فرمانداری اردکان و با حضور حجت‌‌الاسلام والمسلمین حسینی، امام‌جمعه شهرستان اردکان، محمدرضا تابش، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، اسماعیلی، فرماندار اردکان و جمعی از رؤسای ادارات، نهادها و مراکز آموزش عالی برگزار شد، در رابطه با مباحث و مشکلات شهرستان به بحث و گفت‌وگو پرداخته شد.

حجت‌الاسلام حسینی، امام‌جمعه اردکان در این جلسه با اشاره به نام‌گذاری سال جدید گفت: همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرموده‌اند «فرهنگ بسیار مهم‌تر از اقتصاد است».

امام‌جمعه اردکان اظهار کرد: یکی از اولویت‌های همه دستگاه‌ها در شهرستان باید حفظ امید و جلوگیری از ایجاد یأس و ناامیدی در مردم باشد.

همچنین، در ابتدای این دیدار، حسین اسماعیلی، فرماندار اردکان با اشاره به لزوم داشتن برنامه‌‌ای مدون برای هر اداره، برنامه‌ریزی را یکی از ویژگی‌های مشخص یک مجموعه‌ هدف‌دار نامید و گفت: ادارات و نهادهای شهرستان، قطعاً باید دارای برنامه‌ای باشند که مشخص کند در پایان سال به چه نقطه‌ای خواهند رسید.

وی سپس، یکی از شروط کمک و همکاری با ادارات را داشتن برنامه منسجم دانست و در ادامه از برخی ادارات در زمینه‌ بحث ارائه‌ برنامه انتقاد کرد و گفت: متأسفانه بعضی از نهادها به جای ارائه‌ برنامه، پروژه‌های درخواستی نهاد متبوع خود را برای فرمانداری ارسال کرده‌اند و این موضوع، به هیچ عنوان از هیچ نهادی پذیرفته نیست.

در ادامه این جلسه، محمدرضا تابش، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به نام‌گذاری سال ۹۳ به‌عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» از سوی مقام معظم رهبری، عزم ملی را رابطه‌ دوسویه‌ حاکمیت و مردم خواند و عنوان کرد: همین رابطه باعث شرکت پرشور مردم در انتخابات اخیر شد و این حرکت، اعتماد مردم نسبت به حاکمیت و در رأس آن، رهبری معظم انقلاب را می‌رساند.

وی سپس، به مدیریت جهادی اشاره کرد و افزود: مدیریت جهادی اهل اخلاص بودن، معامله با خدا و در گام برداشتن در جهت جلب رضایت مردم است و همه‌ مسئولان باید با این شیوه‌ مدیریت، انتظارات مردم در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و آموزشی را فراهم آورند.

تابش با اشاره به موقعیت حساس کشور از لحاظ اقتصادی تصریح کرد: اکنون مردم وارد فاز نظارت و ارزیابی شده‌اند و اگر دست به دست هم ندهیم، این احساس بر مردم حاکم خواهد شد که مجموعه حاکمیت برای خروج از بحران‌ها تلاشی نمی‌کند و عزمی برای رفع مشکلات وجود ندارد.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی سپس به موضوع تورم و نقش آن در زندگی اقشار مختلف مردم اشاره کرد و افزود: ۴۰ سال است کشور با تورم دو رقمی مواجه است و پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی از دوره‌ گذشته برای تکمیل به کل بودجه‌ چند سال کشور نیاز دارند.

captcha