کد خبر: 1400875
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۶
11 اردیبهشت؛

بیستمین اجلاسیه استادان جامعةالمصطفی(ص) برگزار می‌شود

گروه اندیشه: دبیر بیستمین اجلاس اساتید جامعةالمصطفی(ص) از برگزاری این اجلاس در روز پنجشنبه، 11 اردیبشهت خبر داد.

سلطانی، دبیر بیستمین اجلاسیه استادان جامعة‌المصطفی(ص) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: بیستمین اجلاس سالانه اساتید جامعةالمصطفی(ص) در روز پنجشنبه، 11 اردیبهشت از ساعت 9 در تالار قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) با حضور اساتید، مدیران و مسئولان این نهاد برگزار می‌شود.

وی افزود: جامعةالمصطفی(ص) در حال حاضر از وجود قریب به 1500 استاد در امر آموزش بهره می‌برد که با فعالیت گسترده خود در مراکز وابسته به تعلیم و تربیت طلاب غیر ایرانی مشغول هستند.

سلطانی در مورد انتخاب اساتید نمونه گفت: در انتخاب اساتید نمونه با توجه به ارزیابی‌های سالانه‌ای که مرکز منابع انسانی از فعالیت اساتید دارد، فهرستی از اسامی را ارائه کرده تا از میان آنان تعدادی بر اساس سهمیه معین شده به دبیرخانه اجلاس اعلام شود.

وی ادامه داد: نکته مهم در این موضوع این است که با توجه به انتخاب اساتید نمونه از همه واحدهای آموزشی و نمایندگی‌ها، بنابر مصوبه دبیرخانه اجلاس، هدایای اساتید نمونه نمایندگی‌ها به محل نمایندگی ارسال خواهد شد.

سلطانی درباره تعداد اساتیدی که از آنان تقدیر خواهد شد، افزود: با توجه به سهمیه‌های معین شده در انتخاب اساتید نمونه، در این اجلاس از 37 استاد نمونه و پیشکسوت تقدیر می‌شود.

دبیر اجلاس ابراز کرد: سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی، رئیس جامعةالمصطفی(ص)، حجت‌الاسلام والمسلمین علمی، معاون آموزشی جامعة‌المصطفی(ص) و تعدادی از اساتید از جمله برنامه‌های این اجلاسیه است.

captcha