
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجتالاسلام عمران جمشیدی، سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه 2 شیراز امروز، 9 اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: یک باب منزل مسکونی دو طبقه در شهر شیراز وقف شد.
وی افزود: واقف ارجمند نصرالله محسنیزاده یک مورد وقف جدید را در شهر شیراز و طی وقفنامه رسمی در این اداره به ثبت رساند.
حجتالاسلام جمشیدی ابراز کرد: این منزل مسکونی دو طبقه در خیابان انقلاب شیراز واقع شده و دارای متراژ 251 مترمربع و ارزش تقریبی 4 میلیارد ریال است.
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه 2 شیراز عنوان کرد: این واقف خیراندیش این وقف را با نیت اطعام به نام یاد و نام امام حسین(ع) به سادات و فقرا در محلات فقیر نشین در هر زمان از سال به ثبت رسانده است تا با نظارت اداره اوقاف نیت این واقف به انجام رسد.