کد خبر: 1401605
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

اعلام برنامه‌های اجرایی در هفته عقیدتی ـ سیاسی در سیستان و بلوچستان

گروه اجتماعی: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: هفته عقیدتی سیاسی از امروز، دهم اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود که هر ساله برنامه‌های ویژه‌ای در این هفته برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام برهان باقری، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلمان سیستان وبلوچستان و قرارگاه جنوب شرق قدس، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: هفته عقیدتی سیاسی از 12 اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود که هر ساله برنامه‌های ویژه‌ای در این هفته برگزار می‌شود.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سلمان سیستان وبلوچستان ضمن برشمردن برنامه‌های ویژه این هفته افزود: دیدار مدیران، هادیان سیاسی و فرماندهان سپاه با ائمه جمعه از جمله اقدامات هفته عقیدتی سیاسی در سطح شهرستان‌های استان است.
وی اظهار کرد: گردهمایی سیاسی ویژه کارکنان رسمی و سربازان، دیدار با خانواده شهدا، هم‌اندیشی هادیان سیاسی، کرسی‌های آزاد اندیشی از دیگر برنامه‌های اجرایی در هفته عقیدتی سیاسی است.
باقری در پایان افزود: سپاه و بسیج یک نیروی نظامی صرف نیست بلکه یک نهاد قابل انعطاف است که از بدو تشکیل آن، نهاد عقیدتی سیاسی در سپاه ورود پیدا کرد و سرلوحه برنامه‌های سپاه پاسداران شد.

captcha