کد خبر: 1402538
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵

بازدید مشاور وزیر ارشاد از ساختمان در حال ساخت مؤسسه نورالیقین

گروه فعالیت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام والمسلمین ایزدپناه، مشاور وزیر و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از ساختمان در حال ساخت مؤسسه نورالیقین قم بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین ایزدپناه، مشاور وزیر و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در بازدید از مؤسسه قرآنی نورالیقین قم ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های این مؤسسه با بیان اینکه توفیقات مؤسسه مرهون مدیریت جهادی مدیر مسئول مؤسسه و مربیان و مدیران مؤسسه است گفت: ان‌شاء‌الله به‌زودی در کشور شاهد خروجی‌های مطلوب این مؤسسه باشیم.

همچنین حجت‌الاسلام شفیعی، مدیر امور قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز ضمن برشمردن ویژگی‌های این مؤسسه میان مؤسسات فعال قم گفت: فعالیت مؤسسه نورالیقین هم از نظر کمی و هم کیفی در حد مطلوب و در استان قابل معرفی است و حقیقتاً با مدیریت جهادی اداره می‌شود.

در این دیدار ساختمان جدید مؤسسه که با اعتبارات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مساعدت خیران و همت و پیگیری مدیر مسئول مؤسسه در حال تکمیل است مورد بازدید قرار گرفت.

همچنین آل مرتضی، مدیر این مؤسسه گزارشی از طرح‌های آموزشی ـ پژوهشی مؤسسه و مراکز و شعبات تحت پوشش در نقاط مختلف را ارائه داد.

وی از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست کرد با توجه به استقبال کم‌نظیر بانوان از برنامه‌های آموزشی تفسیر قرآن کریم در مؤسسه و انجام دوره‌های آموزشی ترمی پیوسته تفسیر قرآن کریم و علوم وابسته جهت صدور مدرک علمی از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کند.

یادآور می‌شود، ساختمان جدید مؤسسه قرآنی نورالیقین با همکاری خیران و نیکوکاران در حال ساخت است و علاقه‌مندان برای کمک به ساخت این مؤسسه می‌توانند با مؤسسه تماس بگیرند.

captcha