کد خبر: 1403074
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴

ثبت نام مراسم اعتکاف در نهاوند تمدید شد

گره اجتماعی: سرپرست تبلیغات اسلامی نهاوند با بیان اینکه ثبت نام اعتکاف در نهاوند تمدید شد، افزود: فرآیند ثبت نام معتکفان از دهم اردیبهشت آغاز شده است و تا پایان وقت اداری 22 اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام گروسی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی نهاوند در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: ثبت نام از علاقه‌مندان در ساعات اداری در اداره تبلیغات اسلامی و در ساعات غیر اداری در مساجدی که در طرح اعتکاف حضور دارند به‌عمل می‌آید.

وی افزود: سرانه ثبت نام هر نفر جهت حضور در مراسم اعتکاف و بهره‌مندی از خدمات پشتیبانی و تدارکات در نشست این ستاد 30 هزار تومان تعیین شده است.

سرپرست تبلیغات اسلامی نهاوند اظهار کرد: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده در ستاد اعتکاف، مسجد محمدیه نهاوند جهت حضور دانشجویان معتکف مهیا شده است و پیش‌بینی می‌شود که 150 نفر از دانشجویان بانو در مراسم اعتکاف سال 93 شرکت کنند.

حجت‌الاسلام گروسی گفت: بیش از 100 عنوان برنامه فرهنگی ـ مذهبی در ایام اعتکاف توسط اداره تبلیغات اسلامی نهاوند در جمع معتکفان برگزار می‌شود.

وی ابراز کرد: در سال جاری در 10 منطقه شهری و 10 منطقه روستائی شهرستان نهاوند مراسم معنوی اعتکاف از 23 تا 25 اردیبهشت با حضور جمع کثیری از مردم شهرستان نهاوند برگزار می‌شود.

captcha