کد خبر: 1404065
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۹

برگزاری اردوهای جهادی با حضور 10 هزار نفر در یزد

گروه سیاسی: فرمانده سپاه الغدیر یزد از برگزاری اردوهای جهادی برای کمک به سازندگی و محرومیت زدایی و اجرای عرصه‌های اقتصاد مقاومتی با حضور 9 هزار و 940 نفر از اعضای بسیجی استان یزد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، سردار اکبر فتوحی، فرمانده سپاه الغدیر یزد 17 اردیبهشت در جمع خبرنگاران از برگزاری اردوهای جهادی برای کمک به سازندگی و محرومیت زدایی و اجرای عرصه‌های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: در این راستا 9 هزار و 940 نفر از اعضای بسیجی استان یزد در قالب تیم های دانش آموزی، دانشجویی، متصصی و حلقه های صالحین به روستاها و مناطق محروم استان اعزام می‌شوند.

وی همچنین به نقش بسیج در تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: در این راستای بسیج سازندگی استان یزد به راه اندازی بیش از 1400 واحد کارگاه‌های کوچک تولیدی کمک کرده است که در زمینه های پرورش آبزیان، گیاهان و محصولات گلخانه‌ای و مشاغل خانگی بوده است.

وی از برگزاری بازارچه های عرضه محصولات خانگی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی خبرداد و افزود: یک بازارچه با همکاری شهرداری در شهر یزد دایر خواهد شد و مراکز شهرستان‌ها نیز در قالب شرکت تعاونی، محصولات خود را در معرض فروش قرار می‌دهند.
سیدمحمد میرقانعی، رییس بسیج سازندگی استان یزد هم در این نشست خبری به تشریح عملکرد حوزه بسیج سازندگی استان یزد پرداخت و افزود: در سالهای اخیر در راستای سازندگی و محرومیت زدایی، و عمران و آبادانی روستاها، آبرسانی روستایی بالغ بر 27 روستا در طول حدود 83 کیلومتر، ساخت 3 مراکز بهداشتی درمانی روستایی با متراژ 1900 مترمربع، ساخت و مناسب سازی 182 باب مسکن محرومان و کمک ب ساخت و مرمت 15 باب مسجد در استان یزد انجام شده است.
وی بهسازی و زیباسازی و مرمت مدارس را نیز از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در استان یزد برشمرد و افزود: حدود 1550 واحد آموزشی و پرورشی استان یزد در این طرح مرمت شدند.
وی به اقدامات انجام شده در حوزه منابع طبیعی و کشاورزی نیز اشاره کرد و افزود: اجرای نهال کاری در 1250 هکتار از سطح استان و کاشت و تولید 171 هزار و 697 اصله نهال از اقدامات صورت گرفته در این حوزه بوده است.
وی آموزش و پیشگیری از اعتیاد را نیز یادآور شود و افزود: برگزاری 3 هزار جلسه کلاس با حضور بیش ا 131 هزار نفر شرکت کننده دستاورد تلاش بسیج سازندگی در این عرصه بوده است و در این راستا 3 هزار لوح فشرده حاوی جزوات آموزشی و پرده نگار و بروشورهای کمک آموزشی برای اطلاع رسانی توزیع شده است.
میرقانعی اعزام تیم های پزشکی به مناطق محروم داخل و خارج از استان و برپایی بیمارستان صحرایی و ویزیت نیازمندان در مطب از سوی اعضای بسیج جامعه پزشکی را نیز متذکر شد و افزود: در این راستا 387 تیم در سه سال گذشته به 34 هزار نفر از مردم استان خدمات‌رسانی داشته‌اند.

captcha