کد خبر: 1405051
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۶

ایجاد زیربنای فرهنگی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است

گروه اجتماعی: امام جمعه شهرستان زاهدان گفت: پیام نوروزی مقام معظم رهبری دارای عناصری است که همه لازم و ملزوم یکدیگر هستند، چرا که بدون ایجاد زیربنای فرهنگی و بدون عزم و اراده ملی، نمی‌توان اقتصاد مقاومتی را تحقق بخشید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، امام جمعه شهرستان زاهدان و نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان، در خطبه‌های روز جمعه، 19 اردیبهشت که در مصلّای قدس زاهدان اقامه شد، اظهار کرد: پیام نوروزی مقام معظم رهبری دارای عناصری است که همه لازم و ملزوم یکدیگر هستند، چرا که بدون ایجاد زیربنای فرهنگی و بدون عزم و اراده ملی، نمی‌توان اقتصاد مقاومتی را تحقق بخشید.
امام جمعه زاهدان بیان کرد: فرهنگ به معنی باور، ایمان، اعتقاد، آداب، رسوم و عادات مردم بال پرواز جامعه برای پیمودن مسیر تعالی در بخش‌های مختلف نظامی، اقتصادی، سیاسی و علمی است.
وی در ادامه افزود: با رخنه فرهنگی دنیای غرب متاسفانه مسیر ورود چالش‌های اقتصادی در جامعه فراهم شده است به‌طوری که رژیم پهلوی به خاطر پوسیدن پرتقال‌های ایرانی بر سر درختان و توزیع پرتقال اسرائیلی در مدارس کشور مورد لعن کشاورزان قرار داشت.
سلیمانی با تأکید بر ایجاد تحول فرهنگی، اظهار کرد: برای تحقق مطالبات مد نظر رهبری باید اقتصادی درون‌زا و علمی با فوت و فن تمام عیار بومی را شکل دهیم.
امام جمعه زاهدان در پایان ضمن تشکر از نیروهای دست اندرکار در آزادی چهار سرباز ایرانی و ابراز امیدواری برای زودتر مشخص شدن وضعیت جمشید دانایی فر مرزبان پنجم، بیان کرد: این جنایت از سوی بدسیرتان ضد دین با هدف تامین رضایت شیطان بزرگ صورت گرفت.

captcha