کد خبر: 1405614
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳

غرص هزار اصله نهال درخت گز در بقعه «بی‌بی دوست» زابل

گروه اجتماعی: سرپرست اداره اوقاف وامور خیریه شهرستان زابل گفت: به منظور احیای فضای سبز بقعه بی‌بی دوست زابل و جلوگیری از هجوم بادهای موسمی، هزار اصله نهال درخت گز دیروز، شنبه 20 اردیبهشت در این بقعه غرص شد.

حجت‌الاسلام جواد خلیلی، سرپرست اداره اوقاف وامور خیریه شهرستان زابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: به منظور احیای فضای سبز بقعه بی‌بی دوست زابل و جلوگیری از هجوم بادهای موسمی، هزار اصله نهال درخت گز دیروز، شنبه 20 اردیبهشت در این بقعه غرص شد.
وی در ادامه بیان کرد: بقعه متبرکه بی بی دوست در بیست کیلومتری شهرستان زابل و در زمینی به مساحت 3000 متر مربع در نزدیکی شهر بنجار قرار دارد. موقعیت بنای در حال ساخت بقعه در شرایط اقلیمی خاصی قرار دارد و در ایام مختلف سال میزبان وزش باد هایی با سرعت بالا و گرد وغبار است که در فواصلی منجر به تعطیلی کار ساخت وساز بقعه نیز شد.
خلیلی در ادامه افزود: این نهال‌ها مناسب با جغرافیای منطقه و خصوصیات آبی، خاکی انتخاب شده‌اند و علاوه بر زیبایی خاص خود دژ مستحکمی در برابر هجوم باد و گرد وغبار به داخل حریم بقعه هستند و با استفاده از یک چاه آب حفر شده در نزدیکی بقعه آبیاری و نگهداری خواهند شد تا ان شاء‌الله شاهد به ثمر رسیدن این نهال ها باشیم.
یادآوری می‌شود که از دیگر اقدامات انجام شده در این بقعه متبرکه جهت رفاه زائرین هموار سازی 1000متر مربع پارکینگ، احداث و نصب اتاقک نگهبانی و پاسخگویی، راه‌اندازی یک کتابخانه و بازارچه محلی در یک ماه اخیر است.

captcha