احمد اکبری، رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در گفتوگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران درصدد است با همکاری جهاد کشاورزی و اداره استاندارد مراکز حلال را در کشور راهانداری کند.
وی افزود: در این مرکز حلال تمامی محصولات ارائه شده از سوی کشورهای عضو مراکز حلال ارزیابی شده و در صورت اطمینان مجوز ورود به کشور این محصولات ارائه خواهد شد.
حضور دانشمندان مرکز تحقیقات کشاورزی
اکبری در ادامه بیان کرد: همه مراحل اجرای این طرح با حضور دانشمندان مرکز تحقیقات کشاورزی این سازمان صورت گرفته و مجصولات صادراتی و وارداتی پس از تایید مهر حلال بر روی محصولات حک خواهد شد.
رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران ابراز کرد: مرکز منطقهای حلال پس از یک دوره بررسی و پژوهش توانست در مصوبه کمیسیون داخلی هیئت امنای این سازمان و وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجوز راه اندازی دریافت کند.
مراکز حلال و پرداختن به دستورات دین مبین اسلام
وی به دستاوردهای علمی و تحقیقاتی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران اشاره کرد و گفت: این سازمان دارای 46 آزمایشگاه مرجع است و سعی دارد مراکز حلال را جهت پرداختن به دستورات دین مبین اسلام و در راستای اطمینان خاطر مصرف کنندگان برای رعایت اصول شرعی مواد غذایی و مصرفی آنان راه انداری کند.
معاون وزیر علوم در ادامه با اشاره به اینکه برند حلال بودن در دستور کار کشورهای غیر اسلامی قرار گرفته است، گفت: این مراکز در ایران برای اولین بار راهانداری و تلاش خواهد شد همه مواد وارداتی مورد آزمایش قرار گیرد.
رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران بیان کرد: اگر یک طرح اجرایی شود و محصولات بتواند پروسهٔ استاندارد سازی را طی و مجور حلال را دریافت کنند مردم و مصرف کنندگان با خیال راحت از محصولات استفاده خواهند کرد.