کد خبر: 1407251
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۹
وزیر اوقاف مصر خبر داد:

بازسازی ساختار اتحادیه قاریان مصر

گروه بین‌الملل: وزیر اوقاف مصر از توافق با اتحادیه قاریان قرآن مصر به‌منظور بازسازی ساختار این اتحادیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الدستور الاصلی»، محمد مختار جمعه شامگاه پنج‌شنبه، 25 اردیبهشت، اعلام کرد: وزارت اوقاف مصر و اتحادیه قاریان قرآن این کشوردرباره بازنگری در ساختار اتحادیه قاریان مصر و بازگرداندن این اتحادیه به زمان سابق خود و همچنین، بهبود وضعیت حافظان قرآن مصر توافق کردند.
وزیر اوقاف مصر تأکید کرد: در این نشست همچنین، تشکیل کمیته‌های مشترک از سوی اداره مساجد وزارت اوقاف و اتحادیه قاریان قرآن مصر به‌منظور اهتمام به قاریان و بهبود وضعیت آنان و تعیین مقر این اتحادیه مورد موافقت قرار گرفته است.
محمد مختار جمعه در ادامه وجود اختلاف یا هر نوع درگیری‌ کلامی را در نشست وی با اعضای اتحادیه قاریان مصر تکذیب کرد.
وی در پایان تصریح کرد: امروز، 27 اردیبهشت، با مبلغان و امامان جماعت استان‌های «اسیوط» و «سوهاج» مصر دیدار کرده و با وضعیت فعالیت‌های تبلیغی در این استا‌ن‌ها و توسعه این فعالیت‌ها به‌منظور نشر تسامح و مبارزه با افراط‌گرایی آشنا خواهد شد.

captcha