کد خبر: 1407343
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۳

محاصره اقتصادی دشمن فرصتی برای تکیه کردن بر داشته‌های خود است

گروه اجتماعی: امام جمعه شهرستان نیکشهر گفت: تحریم‌ها و محاصرات اقتصادی دشمن، نه تنها ملت ما را از پا در نمی‌آورد، بلکه فرصتی ایجاد می‌کند تا به خود تکیه کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام احمد لطفیان‌سرگزی، امام جمعه نیکشهر در خطبه‌های نماز جمعه دیروز، 26 اردیبهشت که در مسجد جامع‌ الزهرا(س) این شهرستان اقامه شد، با اشاره به اول خردادماه، سالروز آغاز محاصره اقتصادی آمریکا در سال 59 علیه ایران، گفت: دنیای غرب با انواع تبلیغات دامنه‌دار و اعمال تحریم‌ها و محاصره‌های اقتصادی، سعی دارد به ما نشان دهد که کاری از ما برنمی‌آید، اما همیشه در محاسبات خود دچار اشتباه می‌شود.
امام جمعه نیکشهر در ادامه افزود: اگر همچون انسانی باشیم که همواره مایحتاج زندگی‌اش را دیگران تأمین کنند، همیشه به حالت فلج می‌مانیم و وابسته بار می‌آییم، غرب نیز به دنبال همین هدف بود تا مملکت ما یک موجود فلج و وابسته باشد.
وی بیان کرد: اگر ملتی ببیند که همه چیزش تأمین است، هیچ‌گاه به فکر پیشرفت نمی‌افتد. آن روزى که این ملت فهمید اگر ما جدیت نکنیم براى کشاورزی‏مان و صنعت نفت‏مان، از بین خواهیم رفت مغزها به راه مى‏‌افتد و متخصص پیدا مى‌‏شود.
لطفیان‌سرگزی اظهار کرد: تحریم‌ها و محاصرات اقتصادی دشمن، نه تنها ملت ما را از پا در نمی‌آورد، بلکه فرصتی ایجاد می‌کند تا به خود تکیه کند؛ لذا این ابتکارات و پیشرفت‌های ما به برکت همین تحریم‌ها به‌دست آمده است.
وی افزود: محاصره اقتصادى معنایش این است که «مایَحْتاج» ما را به ما نمی‌دهند. وقتى که مایحتاج را به ما ندادند، خودمان مى‏‌رویم دنبالش. ممکن است چند سالى زحمت بکشیم، چند سالى گرفتارى داشته باشیم، اما نتیجه آخرش این است که بعد از ده سال خودمان هستیم؛ دیگر احتیاج به این‏که دست دراز کنیم طرف آن کشور و این کشور نیستیم.

captcha