کد خبر: 1407562
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۴
رئیس شورای شهر شیراز:

تحقق نام سال، ارزشمندترین دستاورد رونق سرمایه‌گذاری است

گروه اجتماعی: دست‌یابی به منابع درآمد پایدار جهت مدیریت بهینه شهری همچنین تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص جهاد اقتصادی در سایه فرهنگ، مهم‌ترین و ارزشمندترین دستاوردهای ما از رونق سرمایه‌گذاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، غلام‌مهدی حقدل، رئیس شورای اسلامی شیراز امروز، 27 اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی و ایجاد اشتغال مناسب و پایدار، توجه به سرمایه‌گذاری سالم و بدون رانت و حمایت از این چنین سرمایه‌گذارانی است.
وی اظهار کرد: شیراز ظرفیت‌های بسیاری برای جذب سرمایه‌گذار در بخش‌های مختلف مذهبی، تاریخی، فرهنگی، گردشگری و توریست درمانی را دارد، ظرفیت‌هایی که تا کنون آن‌طور که باید و شاید مورد توجه واقع نشده است.
حقدل با تأکید بر لزوم تقویت سرمایه‌گذاری سالم و بدون رانت در بخش‌های گردشگری، خدماتی، مسکونی و تجاری اضافه کرد: شورا دست شهرداری را برای عقد تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذاران باز گذاشته و به عبارتی برای سرمایه‌گذاری در شیراز به شهرداری چک سفید امضا داده است.
وی اضافه کرد: تحقق مصوبه شورا مبنی بر مشارکت یکهزار میلیارد تومانی شهرداری با بخش خصوصی، ایجاد زمینه اشتغال جوانان متخصص و تحصیلکرده شیرازی در شهر و محل زندگی خود، استقلال شهرداری از عوارض پرداختی مردم و دست‌یابی به منابع درآمد پایدار جهت مدیریت بهینه شهری همچنین تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص جهاد اقتصادی در سایه فرهنگ و عزم ملی، مهم‌ترین و ارزشمندترین دستاوردهای ما از رونق سرمایه‌گذاری در شیراز است.
رئیس شورای شهر شیراز ابراز کرد: شهرداری می‌تواند تا با صلاحدیدهای کارشناسانه خود و با در نظر گرفتن افق توسعه شهر شیراز در راستای مصوبات شورای اسلامی شهر اقدامات لازم را در این عرصه انجام دهد.
وی ادامه داد: برای شکل‌گیری جهاد سرمایه‌گذاری در این شهر شاید لازم باشد در ابتدای راه، امتیازهایی بیش از حد معمول به سرمایه‌گذاران بدهیم اما از آنجا که هدف نهایی ما ایجاد رابطه‌ای سالم با نفع دوسویه است، این روند منجر به تعدد حضور سرمایه‌گذاران در شهر شیراز و انتفاع مادی و معنوی شهر و شهروندان خواهد شد.

captcha