به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین حسین کوثری، امام جمعه شیروان در جلسه شورای اداری شیروان که در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد، گفت: اگر امنیت فرهنگی نداشته باشیم امنیت اقتصادی، سیاسی و نظامی هم نخواهیم داشت.
وی افزود: اگر امنیت فرهنگی نداشته باشیم مرزهای جغرافیایی و اعتقادی ما مورد هجمه دشمن واقع خواهد شد و جا دارد که هر روز ما و هر سال ما سال فرهنگ باشد و توجه و زنده نگهداشتن آن نیاز به عزم ملی دارد.
حجتالاسلام کوثری با اشاره به تذکرات رهبری مبنیبر اینکه بحث مذاکره را نباید با موضوع تحریمها گره زد، گفت: ما نباید چشمها را به سوی 1+5 بدوزیم و توجه بدهیم که همه منتظر بمانند که چه خواهد شد بلکه باید به نیروی درون و ابتکارات جوانان خود دل ببندیم و روح امید را در دل آن ها بدمیم و روی پای خودمان ایستاده و مشکلات را حل کنیم.
وی با بیان اینکه ما آدمهای هشت سال دفاع مقدس هستیم ملت ما را از مذاکره و ادامه تحریمها نترسانید، افزود: افتخار میکنیم که پیرو فرهنگی هستیم که توأم با آزادی است و به زن هویت داده و اخلاق و فضائل انسانی را بالا برده و انسانیت را زنده کرده است.
وی با اشاره به پیام سال رهبری مبنیبر سال فرهنگ، گفت: فرهنگ یک ملت سرمایه، عزت و افتخار یک ملت است و ملت رشید ایران، فرهنگش به فرهنگ دینی و وحیانی گره خورده است و از دین اسلام چیزی بالاتر وجود ندارد، ما به فرهنگی مینازیم که پیامبرش(ص) سرآمد همه ادیان و بشریت است و رئیس این فرهنگ در 27 رجب مبعوث به رسالت شده و جامعه را از جهالت به علم و از ذلالت به هدایت دعوت کرده است.
حجتالاسلام کوثری با اشاره به اینکه فرهنگ میتواند تأمینکننده عزت، غرور، وحدت و انسجام ملی باشد، گفت: تخریب فرهنگ موجب تشکیک و شبههافکنی در اعتقادات و باورها میشود.
وی از ترور شخصیت و معرفی فرهنگ به عنوان عقبمانده و ارتجاعی را از دیگر اقدامات دشمن در جهت تخریب فرهنگ برشمرد و افزود: دشمن بیدار است و میخواهد امنیت فرهنگی ما را لکهدار و تخریب کند که در تقابل با این مسئله نیازمند عزم ملی است و در جهت تأمین امنیت اخلاقی همه مسئولان باید تلاش کنند.
امام جمعه شیروان با گرامیداشت 27 اردیبهشت به عنوان روز ارتباطات و روابط عمومی، افزود: بازوی هر اداره و تابلوی درب آن روابط عمومی آن اداره است و باید به آن بها بدهیم.
وی در پایان با گرامیداشت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی، یادآور شد: میراث فرهنگی ما به حضرت آدم تا حضرت خاتم گره خورده است و هر تابلویی که نشاندهنده این میراث باشد باید حفظ شود.
عباسعلی صفایی، فرماندار شهرستان شیروان در ادامه گفت: با درایت مقام معظم رهبری و به برکت ولی فقیه و با همت و پشتیبانی مردم میهن اسلامی ایران توانستیم بسیاری از چالشهایی را که دشمن برای ما به وجود آورده بود از پیش رو برداریم. نظام جمهوری اسلامی ایران در تمامی زمینهها برکات زیادی داشته است.
وی از برگزاری شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز خراسان شمالی با رویکرد تکمیل پروژههای نیمه تمام در پنجم خردادماه سال جاری در سالن اجتماعات الغدیر شیروان خبر داد و گفت: 18 درصد خیران مدرسهساز آموزش و پرورش بانوان هستند.
صفایی همچنین از آمادگی شهرستان جهت برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) و شهدای 15 خرداد و اعزام کاروانها به زیارت مرقد مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی خبر داد و افزود: ما هر چه داریم از امام(ره) و به برکت خون شهدا داریم.
وی از دستاندرکاران برگزاری مراسم اعتکاف در مساجد به ویژه در ندامتگاه شهرستان شیروان تقدیر و تشکر کرد.
فرماندار شهرستان شیروان در پایان خواستار صرفهجویی در مصرف سوخت، آب شرب و هزینههای جاری در ادارات شهرستان شد و افزود: اگر وسایل نقلیه عمومی شهرستان به صورت صحیح سازماندهی شوند از وسایل شخصی کمتر استفاده خواهد شد.
رضا امامیراد، رئیس دادگستری شهرستان شیروان نیز مطالبی در رابطه با دقت در انعقاد قراردادهای دولتی، پیگیری سریع پروندههای حقوقی و استفاده از وکلای قوی و کارشناسان مجرب حقوقی، جدیت در حفظ اموال بیتالمال و پاسخگویی سریع به استعلامات قضایی در ادارات ارائه کرد.
وی با اشاره به اینکه معضل اصلی شهرستان بیکاری و مواد مخدر است، افزود: بیشترین پروندههای وارده به دادگستری را مسئله بیکاری و مواد مخدر تشکیل میدهد که اگر موضوع ازدواج و فرهنگ ازدواج جدی گرفته شود از بسیاری مشکلات اجتماعی کاسته خواهد شد.
اسدی، سرپرست صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر نیز در رابطه با نحوه عضویت ودریافت خدمات در این صندوق مطالبی را به حاضرین در شورای اداری شهرستان ارائه کرد.
در پایان محمد عوضزاده به عنوان بخشدارمرکزی و محمدعلی حسین پور و حسین طلوعی به عنوان روئسای جدید بانکهای کشاورزی و ملی شهرستان و حسیننژاد و بهادری به عنوان شهرداران شهرهای جدید زیارت و قوشخانه معرفی شدند.