کد خبر: 1408666
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۰

فرهنگ عمومی جامعه اسلامی با نماز آغاز می‌شود

گروه اجتماعی: امام جمعه دامغان بااشاره به این‌که تبلیغ و ترویج نماز باید عملی باشد و تبلیغ زبانی موفقیتی در این زمینه ایجاد نمی‌کند، افزود: فرهنگ عمومی جامعه اسلامی با نماز آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز شهرستان دامغان، حجت‌الاسلام سید‌محمود ترابی، امام جمعه دامغان، در مراسم معرفی دبیر جدید ستاد اقامه نماز این شهرستان با تأکید بر اینکه فرهنگ عمومی جامعه باید با نماز آغاز شود، گفت: همه مسلمانان در قبال ترویج و گسترش نماز مسئول هستند و باید تلاش کنیم این فرهنگ با‌ارزش دینی ـ اسلامی در جامعه جاری شود.

وی با انتقاد از عدم اختصاص بودجه کافی به امر ترویج و گسترش نماز در جامعه گفت: وجود معنویت در نماز اهمیت ویژه‌ای دارد چراکه اگر نماز ظاهری و بدون معنویت برگزار شود اثرات آن شامل حال نمازگزار نمی‌شود.

رئیس ستاد اقامه نماز شهرستان دامغان با بیان اینکه امام راحل نماز را به‌خوبی معنا کرده و ما باید تلاش کنیم که قرآن و نماز در قلب ما نفوذ پیدا کند، گفت: نماز سرآمد همه طاعات و عبادات است و به ایجاد وحدت و اتحاد در جامعه کمک می‌کند.

ترابی از مسئولان خواست از برگزاری جلسات یا ادامه دادن آن هنگام نماز خود‌داری کنند که در این راستا صدا و سیما نیز باید تا می‌تواند زمان اذان و نماز با پخش برنامه‌های مرتبط مسئولان ستاد اقامه نماز را در امر ترویج فرهنگ نماز در جامعه یاری رساند.

وی با اشاره به این‌که در 90 درصد از دستگاه‌های اجرایی شهرستان دامغان نماز جماعت اقامه می‌شود، گفت: 30 روحانی و 45 رابط نماز در دستگاه‌های اجرایی این شهرستان با ستاد اقامه نماز همکاری دارند.

گفتنی است؛ در این مراسم از خدمات حجت‌الاسلام سید‌محمد شمسی‌پور تقدیر و حجت‌الاسلام مصطفی تقوی به‌عنوان دبیر جدید ستاد اقامه نماز شهرستان دامغان به حاضران معرفی شد.

captcha