کد خبر: 1409224
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶

50 برنامه به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در قم برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل حفظ آثار ارز‌ش‌های دفاع مقدس استان قم گفت: به‌مناسبت سوم خرداد، گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، اجرای 50 ویژه‌برنامه در این استان پیش‌بینی شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، احمد حسینی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارز‌ش‌های دفاع مقدس استان قم چهارشنبه، 31 اردیبهشت در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم برنامه‌های مختلفی را برای بزرگداشت ایام سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر تدارک دیده است، گفت: روز پنجشنبه اول خرداد، گلزارهای شهدا با حضور رزمندگان و امت حزب‌الله غبارروبی می‌شود.

وی به برگزاری صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در این مدت اشاره کرد و گفت: این مراسم در میدان بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

حسینی از برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای سوم خرداد با سخنرانی سردار قریشی خبر داد و افزود: همچنین گردهمایی بزرگ روحانیان و رزمندگان قم با سخنرانی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پنجشنبه هفته جاری بعد از نماز مغرب و عشاء در مدرسه فیضیه برگزار می‌شود.

وی رونمایی از تمبر یادبود شهدای خرمشهر، حضور نماز عبادی سیاسی جمعه، رونمایی از کتاب کمال کورسل به‌عنوان اولین شهید اروپایی در دوران دفاع مقدس، دیدار و سرکشی از خانواده شهدا و ایثارگران، برگزاری یادواره شهدا، سخنرانی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و غیره را از دیگر برنامه‌های اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استان برشمرد.

دبیر ستاد هفته مقاومت و پیروزی استان در بخش دیگر سخنانش با اشاره به عملیات بیت‌المقدس که منجربه آزادسازی خرمشهر شد، گفت: فتح خرمشهر یک حماسه همیشه جاوید و ملی است که اگر حضور ملت بزرگ ایران در صحنه‌های مختلف دفاع مقدس نبود، این حماسه محقق نمی‌شد.

حسینی عنوان کرد: فتح عظیم خرمشهر باعث فروپاشی هیمنه پوشالی اربابان صدام در سال‌های بعد شد و به بهترین وجه بالندگی و رشد نظام اسلامی را رقم زد.

وی با اشاره به اینکه فتح خرمشهر برجسته‌ترین عملیات نیروهای مسلح ایران در تاریخ هشت ساله دفاع مقدس است، عنوان کرد: این حماسه هویت ملی و دینی جامعه را مشخص کرده است.

captcha