کد خبر: 1410231
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲

«رقعه» برقعی در کمتر از دو ماه به چاپ سوم می‌رسد

گروه ادب: مجموعه شعر «رقعه» جدیدترین اثر سیدحمیدرضا برقعی در کمتر از دوماه به چاپ سوم می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مجموعه شعر سیدحمیدرضا برقعی با عنوان «رقعه» که برای نخستین بار در بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شده بود، در کمتر از یک ماه به چاپ دوم رسید و در حال حاضر این نوبت از چاپ در حال اتمام است و پس از دو هفته دیگر توسط انتشارات فصل پنجم به چاپ سوم می‌رسد.

این اثر، شعرهایی در قالب‌های گوناگون نظیر رباعی، چهارپاره، غزل و قصیده دارد و شعرهایش مربوط به دو سال گذشته است. «قبله مایل به تو»، «طوفان واژه‌ها» و «حدود ساعت سه» عناوین کتاب‌هایی است که پیش از این از برقعی به چاپ رسیده و اغلب شعرهای وی در مجموعه اشعارش، آئینی و اجتماعی است.

این انتشارات همچنین از اواخر سال گذشته تا اردیبهشت امسال، کتاب‌های «سایه مادران یاس» افسر فاضلی شهربابکی، «اذان به افق نیزه» شامل سروده‌های عاشورایی سعیده اصلاحی و «آسمان به روایت پرنده بی‌پر» اثر مهدی زارعی را به چاپ رسانده است.

براساس اعلام انتشارات فصل پنجم، در حال حاضر این انتشارات تا دو ماه دیگر قصد انتشار کتاب جدیدی را ندارد و کتاب‌های تجدید چاپی را منتشر خواهد کرد و از اواخر تابستان چاپ کتاب‌های جدید را از سر می‌گیرد و این فعالیت‌ها تا بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران ادامه می‌یابد.

captcha