کد خبر: 1410573
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴

هشتمین دوره طرح تربیتی مؤسسه یاران سبز موعود رشت آغاز شد

خبرنگاران افتخاری/ زهرا پاک سیرت: هشتمین دوره طرح تربیتی مؤسسه یاران سبز موعود(عج) با ورود به مدارس شهرهای تحت پوشش آغاز شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همه ساله طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با آموزش و پرورش، تعدادی از دانش‌آموزان ممتاز، از طریق مدیران مدارس معرفی شده و سه برابر ظرفیت مورد نیاز طرح تربیتی، توسط مربیان روحانی مصاحبه اولیه می‌شوند.

پس از مصاحبه ابتدایی، فرم‌های جمع‌آوری شده بررسی و با دو برابر ظرفیت مورد نیاز طرح تربیتی جهت مصاحبه نهایی تماس حاصل می‌شود.

در مرحله بعدی، کارت دعوت برای پذیرفته‌شدگان(برابر ظرفیت) صادر می‌شود تا به همراه خانواده جهت شرکت در مراسم افتتاحیه طرح شرکت کنند.

پس از افتتاحیه برنامه‌های متنوع علمی، معنوی، تفریحی و ورزشی طبق جدول برنامه‌ها، تحت اشراف مربی در پایگاه‌های علمی و فرهنگی مساجد آغاز می‌شود. این برنامه‌ها تا پنج سال ادامه می‌یابد تا دانش‌آموز به دانشگاه یا سایر مراکز (متناسب با استعداد و علاقه) راه یابد.

به گفته حجت‌الاسلام والمسلمین محلاتی، مدیر طرح تربیتی مؤسسه، در هشتمین دوره طرح تربیتی مؤسسه یاران سبز موعود عج، 890 نفر از چهار استان گیلان، تهران، مرکزی و فارس پذیرفته خواهند شد.

وی افزود: برای این منظور، مصاحبه اولیه برای حدود سه هزار و 500 نفر از دانش‌آموزان ممتاز تحصیلی از سوی مربیان مؤسسه صورت پذیرفته است.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان جهت شرکت در این طرح می‌توانند به نشانی رشت، خیابان سعدی، جنب درمانگاه فرهنگیان، مرگز تربیتی فرهنگی یاران  سبز موعود(عج) مراجعه کنند و یا با شماره 7234565 به پیش‌شماره 031 تماس بگیرند.

captcha