کد خبر: 1410957
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۳
محمد جواد حق‌شناس:

بدنه مدیریت میانی کشور با رئیس‌جمهور هماهنگ نیست/ معیارهای دوگانه در صدور مجوز تجمعات

گروه سیاسی: محمدجواد حق‌شناس با اشاره به معیارهای دوگانه در صدور مجوز تجمعات، گفت: به نظر می‌رسد بدنه مدیریت میانی و ارشد کشور خیلی با باورها و دیدگاه‌های آقای رئیس‌جمهور هماهنگ نیست و نمی‌تواند خودش را هماهنگ کند.

محمد جواد حق‌شناس، استاد علوم سیاسی و روابط بین الملل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره رفتارهای دوگانه در صدور مجوز به تجمعات و برهم زدن برخی از برنامه‌های با مجوز قانونی گفت: یکی از مشکلاتی که متأسفانه به خصوص در یک‌ماهه اخیر با آن روبرو هستیم وجود معیارهای دوگانه در صدور مجوز برای تجمعات است.

وی ادامه داد: این معیارهای دوگانه موجب ایجاد یک عدم امنیت روانی در جامعه خواهد شد و از طرف دیگر کارآمدی نهاد دولت را زیر سؤال خواهد برد و موجب بی‌اعتمادی جامعه و مخاطبین خاص به تصمیم گیران خواهد شد.

حق‌شناس اظهار کرد: نمی‌شود برای یک مراسمی که مجوز ندارد اما همسو با برخی از جریان‌های افراطی است هیچ واکنشی نشان داده نشود، اما در مقابل در جایی که مجوز از سوی مقامات ذی‌ربط صادر می‌شود به دلیل اینکه با برخی ازخوانش‌ها و تلقی‌های سیاسی جریانات افراطی همراه نیست نهایتا آن مراسم و تجمع قانونی برگزار نمی‌شود یا تحت فشارهایی لغو می‌شود. این مسئله در نهایت به بافت سیاسی و مدیریتی کشور آسیب جدی می‌زند.

حق‌شناس درباره دلایل بروز این رفتاردوگانه گفت: این نشان‌دهنده نبود یک معیار قابل دفاع در حوزه تصمیم‌گیری است. به نظر می‌رسد بدنه مدیریت میانی و ارشد کشور خیلی با باورها و دیدگاه‌های آقای رئیس‌جمهور هماهنگ نیست و نمی‌تواند خودش را هماهنگ کند.

این استاد دانشگاه تأکید کرد: به هر حال می‌بینیم مواضع آقای روحانی هم در شعارهای انتخاباتی و هم تا به امروز کاملا شفاف و آشکار و صریح بوده است و آنها را اعلام کرده است که نمونه آن مواضع ایشان در مورد اینترنت و فضای مجازی یا صحبت اخیر ایشان که  «با زور و شلاق نمی‌توان مردم را به بهشت برد» است که کاملا روشن است و واضح‌تر از این نمی‌توان صحبت کرد.

این فعال سیاسی عنوان کرد: اما به نظر می‌رسد مدیریت میانی شامل فرمانداران و استانداران در سطح استان‌ها و مدیریت ارشد در وزارت کشور و نیروی انتظامی که لازم است در این حوزه‌ها سیاست‌های رئیس‌جمهور را دنبال کنند، متأسفانه قابلیت لازم را برای تحقق شعارها و وعده‌های رئیس جمهور، که براساس قانون اساسی هم باید این وعده‌ها را اجرایی کند، ندارند.

حق‌شناس در پایان اظهار کرد: من معتقدم بین لایه‌های مدیریت سیاسی استان‌ها و وزارت کشور با آنچه که آقای رئیس‌جمهور وعده آن را به مردم داده است یک شکاف و فاصله وجود دارد که باید این خلأ را پر کرد.

captcha